onsdag 25. mai 2011

LOL!

Dette har folk søkt på den siste uka for så å havne inne på min blogg:skrive i presens
gøy på skrivekunstakademiet


hylleblomst


kom ikke inn på skrivekunstakademiet


kom inn på skrivekunstakademiet


metro kart paris


sukkerrør


tenker bare på han


+"anh nguyen" +bergen


+bergen +"anh nguyen"
charlotte gainsbourg
freaky friday titler
jagermeister hals
første, andre, tredje,

Her skriver jeg om å ikke komme inn på Skrivekunstakademiet, her skriver jeg om at det er et billig triks å skrive i presens, her skriver jeg om å bare tenke på han, her skriver jeg såvidt om Bergen, her poster jeg bilder av Charlotte, her er et innlegg som heter Freaky friday, her skriver jeg om jägermeister og vond hals, her er et metrokart over Paris (sykt fine, sant?), her skriver jeg om en auksjon Sofia og jeg hadde i garasjen (første, andre, tredje, SOLGT! til denne herremannen med dreads) og her skriver jeg om hylleblomstdrops og hylleblomstte (og Anton Tjekhov, en av mine elskede). Om ikke folk finner det de leter etter, så er det i hvertfall en liten reprise for nye lesere.

Bildekilde: weheartit.

2 kommentarer:

Synne sa...

Hahah, sånt er så morsomt. Jeg tenker gjerne "hva er det folk har i tankene når de søker på slikt, det gir jo ingen mening", men når jeg innimellom tar en titt på min egen søkehistorie i Google-feltet, så skjønner jeg ikke halvparten av mine egne søk, engang. Hoho!

Emmas Bokhylla sa...

Haha, pa min blogg kommer det bara folk som soker pa typ "bokhylla", inget mer spannade an sa! Maste se till att fa battre sokomraden, jag vill ocksa kunna skratta lite at alla sokord!