fredag 12. november 2010

5 på topp fineste damer

Trodde dere kanskje at Mary Kate Olsen var på denne listen? Nei, hun er faktisk ikke det. Selv om hun er superkul. Det er nemlig det; hun er superkul og har den feteste stilen, og ja, hun er pen, hun, men ikke av topp 5. Her kommer derimot de topp 5 peneste damene.

1. Natalia Vodianova.
Ingen over, ingen ved siden, hun er verdens vakreste dame og hun minner meg om enhjørninger (gudene vet hvorfor). Jeg kan ikke forestille meg at det går ann å være penere enn henne. Helt siden jeg så henne i en Nivea-hudkrem-advertisement for mange, mange år siden, før hun ble superpoppis og jeg var tretten år, har jeg vært litt forelsket i henne.

2. Charlotte Gainsbourg.
Hun har det håret jeg alltid har ønsket meg, hun har alle klærne jeg ønsker meg, hun er fransk + hun er datteren til Jane Birkin (pen) og Serge Gainsbourg (musikalsk), og Charlotte er begge deler.

3. Jane Birkin.Hun er superpen og supersøt. Både som ung og gammel. Og hun har fine klær. Og hun er også fransk. Og hun og Serge Gainsbourg var tidenes hippeste/mest sexy par!

4. Winona Ryder.


 Jeg kan se Girl, Interrupted hundre ganger på rad. Det sier ikke så mye, for filmen er jo bra, og jeg ville sett den hundre ganger uten Winona Ryder. Ok, jeg ville sett Edward Saksehånd hundre ganger på rad - og det er i hvertfall pga. Winona! Jeg synes ikke hun er helt det store på bilder, hun må sees i bevegende bilder. Hun er btw den peneste dama Johnny Depp har hatt, finere enn Kate Moss og Vanessa Paradise til sammen!

5. Rachel Weisz
Jeg har vært litt forelska i Rachel siden jeg så Mumien da jeg var liten. Hun spiller alltid noens kone, virker det som. Jeg vil også være arkeolog og ha Rachel til kone!

Close til å komme på lista, men, sorry, kanskje neste gang: den unge Brigitte Bardot, den unge Françoise Hardy, Shannyn Sossamon, Claudia Schiffer, Doutzen Kroes, Freja Beha.

20 kommentarer:

Malin sa...

det var en grym lista tycker jag :) Alexa Chung hade nog platsat också!

Kristine sa...

Hehe, morsomt at du nevner Rachel Weisz som koneemne i film. Når jeg så Inception satt jeg og tenkte at Weisz også kunne hatt Marion Cotillard sin rolle som Leos kone..

Kristine sa...

Hehe, morsomt at du nevner Rachel Weisz som koneemne i film. Når jeg så Inception satt jeg og tenkte at Weisz også kunne hatt Marion Cotillard sin rolle som Leos kone..

Kathleen sa...

Kristine: Ja, Marion Cotillard er jo også alltid kone på film! Hun er forresten også dritpen, jeg hadde helt glemt henne. Det var da jeg så "A good year" at jeg først la merke til henne. (Forøvrig en dritdårlig film.) Jeg ble litt betatt.

Sissel sa...

Fine bilder! ^^
sv; ja, jeg har også en mandags følelse i dag. Sær følelse egentlig. Hehe

Ida Marie sa...

Helt enig med nummer 1 -ingen over, ingen vedsiden av!

Gøy at du også liker de franske, franskmenn er best!

Liker utrolig godt bloggen din, du har kule innlegg :)

Maria Kristine sa...

for noen pene damer! mange fine bilder og :)

Camilla sa...

natalia er AWESOME :)

Anonym sa...

God dag, Kathleen.

Min (franske) venn Mathis vil gjerne sende inn en klage på at han ikke er på lista. Han er både fransk og feminin nok til å kvalifisere. Mathis vil også legge vekt på sine gode kvaliteter som sprettrumpe og langt og glansfullt hår.

Mvh
Klagenemda

Sol-Angelica sa...

Girl Interrupted for alltid. Det må være en av tidenes beste filmer. Jeg er da en mer Angelina fan og elsker henne i den filmen, men Wiona er ikke til å stikke under en stol hun heller :)

SV; Barnevognsmafiaen. Faens folk ass. Tror jeg skal ta med meg en handlevogn fra jobben og rusle rundt med den på samme måte som de. Kræsje i folk og sukke oppgitt når ingen slipper meg forbi med min vogn. Seriøst :D

Det med gravide har jeg aldri opplevd, men jeg skjønner ikke hvorfor de vil jeg skal ta på magen deres hele tiden. Spennende for barnefar og besteforeldre å ta på den kanskje, jeg er ikke fult så intresert i det. Hadde jeg vært gravid skulle ingen fått tatt på magen min. True story.

SandraJeanette sa...

Jeg synes din nr.5 var den peneste av dem :) Men ingen av de er på min topp 5 liste ^^

Maja sa...

Nydelige damer! :)

Maria Helene sa...

Likte lista :) Var selv skikkelig Claudia Schiffer fan før :p

Kivle sa...

Fine damer. Tror jeg likte hun første best ja. :)

Synne sa...

natalia er så pen!
hehe ja, en film med tittelen "LOL" er litt lol. har du sett den? den er så fin.

Elise A. Olsen sa...

Pene alle sammen, ja:)

Karoline sa...

Så fin liste, de var pene og jeg likte ideen så kanskje jeg låner den hvis det er lov (og så har du noen andre ideer til innlegg som jeg syns er så episke at jeg kanskje lett vil føle for idelåning der og).

Personlig har jeg alltid ønsket meg øynene til Winona Ryder og jeg syns Kristin Chenoweth er episk og det er mange andre som er pene som jeg bare ikke kommer på akkurat nå. Men fint og inspirerende <3

Lotte Andersen sa...

nydelige! gamma ward bør være her!

Kathleen sa...

Gemma Ward er pen, men Sasha Pivovarova er enda mer pen! (De ligner, det er som om Sasha er en scary versjon av Gemma)

Seff, Karoline, kan du låne idéen! Jeg "stjeler" ting selv noen ganger. ;)

Lit de Parade sa...

Röstar på Charlotte! :-)


M @ Lit de Parade