torsdag 25. november 2010

Antarktis


Det er så fryktelig kaldt ute, jeg tenker at nå er det Antarktis utenfor, jeg stod ute for å ta en røyk og da jeg kom inn igjen kunne jeg ikke bevege fingrene, jeg måtte koke en kopp lakriste og holde hendene rundt koppen for å få dem normale igjen, jeg måtte ta på meg to ullgensere og ullsokker og gåsedunstøffler og dukke ned i senga og under to dyner for å få varme i kroppen igjen, stua går det ikke ann å være i, det er bare å glemme, og hvor er varmeflaska mi, jeg trenger den asap! På kjøkkenet hoper plastikksøppla og hermetikkboksene seg opp, men jeg orker ikke gå helt bort til butikken (hundre meter vekk) for å kaste dem, ja, selv pappsøpla orker jeg ikke gå ut med, selv om den grønne dunken bare er to meter vekk fra huset; jeg vil bare ligge under dynene og høre på Thievery Corporation, og så tenker jeg shit, hvis jeg ikke klarer denne kulden, hvordan kommer jeg da til å overleve i det ekte Antarktis når jeg en gang skal dit for å se keiserpingvinene? Det er jo verdens kaldeste sted.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Ja er kaldt her også:) Elsker sitatet du har på siden din;)

Kathleen sa...

Jaa, er ikke det fint?

:)

Nøve sa...

Det er iskaldt! Jeg pleier ikke reagere så veldig på kulde en gang, gikk rundt med strømpebukser i fjor vinter og alt, men i går fikk jeg helt kuldesjokk.

(Og du har skikkelig rar Twistpersonlighet, kokos er best og banan er æsj)

Kathleen sa...

Haha!

motionocean sa...

mhm, det er ALT for kaldt, haha :p
og enda kommer det til å bli myyyye værre!! er bare -6 eller noe her, og det pleier å bli oppimot -20... :s
x

Kathleen sa...

Ja, det skal visst bli enda mer kaldere her også til helga... starting I DAG! :-o

Anonym sa...

ille med -10 og hendene mine idag og. Grusomt med denne temperaturen.

sv har du sett privatbloggen min? skrevet om min gale barndom der. min gamle park er blitt spesialsand, en svær rar huske og noe som seriøst ser ut som plastikk-sklibane. Tre-flis og metall var ikke godt nok nei?? Sukk.

Kusina mi viste meg også alle de rare parkene rundt henne nå, "se den er plastikk!" sa hun og. Hun er 1991 også.

http://brodristerenskontor.wordpress.com/ her er sider til høyre med min gale barndom. kos deg! liker du det du leser så bokmerk. tenker å legge ut enda flere lange detaljerte ville historier. Jeg har gjort ekstremt mye rart ingen har hørt maken til, tydeligvis.

Ingrid sa...

Jeg vurderer seriøst å gå til innkjøp av varmedress.

Kathleen sa...

Jeg har faktisk en termodress! <3