onsdag 3. november 2010

Moteblogging #4: Sånn kledde jeg meg da jeg var 16, lol, del 1

Vet dere hva jeg kom på her en dag? Jeg kom på at da jeg var sånn circa 16 år hadde jeg en konto hos MyStyleDiary.com, og da gikk jeg selvsagt inn for å se, og det var jammen meg LOL. Jeg tenkte derfor å vise dere at jeg har selvironi. (For det er bare 4-5 år siden jeg var 16 år, så det er litt pinlig ennå, men jeg gjør det likevel.)

Jeg begynner med selve profilbildet. Jeg hadde en voksesveis og spør du meg ligner jeg sykt på den ene broren min på akkurat dette bildet. T-skjorten er selvlagd; Sofia og jeg lagde to stykk til å ha på oss i anledning at vi skulle spille på Kjellerrock høsten 2005. Det var noen på skolen som hadde skrevet Kill Tea Party på en tavle i et av øvingsrommene og Tea Party var bandet vårt. Vi mente da at det de mente var at vi var idolene deres og det var jo fet og vi måtte seff skryte av det på konserten (det står KILL YOUR IDOLS på t-skjorta), at noen hadde oss til idoler. Haha. LOL.


På neste bilde har jeg på meg en Jimi Hendrix-t-skjorte som jeg kjøpte på e-bay. Jeg var sykt opptatt av å flashe credmusikere/-band på den tiden. Jeg gikk forresten på musikklinja, hvis dere lurte. Og buksene har jeg klippa korte selv.Og de mokkasin-skoene funker ikke lenger, så de ligger i en pose med en masse andre sko som jeg aldri får summet meg til en UFF-dunk med. Jeg lurer nemlig litt på om jeg heller skal spare dem til det fantastiske loppemarkedet jeg planlegger å ha til våren. Så får jeg noen spenn og slipper å jobbe.


Her har jeg på meg en annen band-t-skjorte. Den matcher min homemade tattis. (Ja, jeg har en Nirvana-smiley på håndleddet, maken til t-skjorta. Kult da jeg var 16, ikke så kult når man er 22 og liker NAS bedre enn Nirvana.) Ps, sykt stygg sveis.


Oi, dette antrekket var jo bare boring.

Og dette var ikke så verst, spør du meg. Litt vel mange farger kanskje, tatt i betraktning at jeg omtrent bare går i svart nå. Bildet er forresten tatt i Venezia og det var så varmt at selv om jeg drakk en flaske vann/iste i timen, tissa jeg bare en gang om dagen fordi resten bare ble svetta ut. Serri. Lurer forresten på hvor det ble av den grønne bikinien? Åja, den ble stjelt i Roma.


Jeg gikk sykt mye i striper og leggings på den tiden. Skjønner ikke det, for leggings får bena mine til å se rare ut. Legg merke til at genseren er den samme som for på to bilder siden, bare i en annen farge. Og de røde Converseskoene (som jeg seff hadde fordi Kurt Cobain også gikk med sånne) ble også stjelt i Roma, så jeg har dem ikke lenger.Dette er en rosa kjole jeg aldri har gått rundt i offentligheten med, men bare tatt på for å ta bilde av og poste på MyStyleDiary.


I følge MyStyleDiary gikk jeg med dette da jeg skulle ha eksamen i tysk. Det er sykt lol og røper at jeg ikke var 16 år, men 17 år. Legg merke til t-skjorten som er en The Who-band-t-skjorte. Den gikk jeg ikke med fordi jeg digga The Who så sykt mye, men fordi en gutt jeg var forelska i digga The Who sykt mye. Herregud, så leimt. Også 17 år da!


Her hadde jeg på meg en sykt barnslig t-skjorte som jeg siden gav bort til lillesøstra mi.

Herregud, så mange t-skjorter med trykk. Det går jeg aldri med lenger. Bortsett fra den med isbjørner på, men den går jeg bare med hjemme og bare fordi det er isbjørner på. Og den eneste band-t-skjorta jeg går med er The Blow-t-skjorta for den er litt fin og man kan ikke se at det er en band-t-skjorte, og uansett så gjør ikke det noe, for det er et lite søtt band som det ikke er noe flaut å vise at man har kjøpt merchandise fra. Jeg kjøpte den etter konserten deres på Hulen i Bergen for noen år siden, på samme dag som jeg tok en privatisteksamen i nyere historie og kom opp i emnet 2.verdenskrig som alle de andre ble misunnelige på og som jeg burde fått femmer på fordi ALLE kan masse om det, og fordi jeg dagen etter dro til Polen og noen dager senere var i Autswitz, men neida, jeg fikk en treer, men jeg var glad og drakk øl og gikk på The Blow etterpå likevel, og så var det såvidt jeg rakk siste buss hjem, og det var flaks ass, for hvis ikke hadde jeg kanskje ikke rukket meg med på flyet til Krakow dagen etter. Anyways, sånn ser t-skjorta ut:


Nå har jeg lyst på ristet brød og brunost og smågodt, så jeg får vise resten av de stchøgge antrekkene en annen gang. Dere kan høre litt på The Blow i mens. Det er fint!

9 kommentarer:

dypvannsfisk sa...

Skal så stjele stilen.

Kathleen sa...

LOL!

hcaracola sa...

hehe:) sånn e så morsomt å se tebake på:)

Carina sa...

Haha, søøt!

Eirin sa...

fnis :) jeg skal ikke le egentlig, jeg har samme ræva "stilen" som jeg har hatt hele livet. bortsett fra en kort fase i fjortenårsalderen der jeg bare gikk i svart.

Maria sa...

haha.. det er alltid gøy å se hva man pleide å gå med :P
Men jeg likte t-skjortene dine :D

SV: Tusen takk :D

Néa sa...

Haha ^^ Jeg nekter å se på bilder av meg selv fra den verste "ungdoms tiden" min :p Men en dag kommer det til å være festelig.. men den dagen er ikke idag eller imorgen :p

SandraJeanette sa...

Jeg liker bloggen din jeg! BLOGLOViN <3 Og det er forresten supergøy å se tilbake på gamle bilder av seg selv. Selv ser jeg ikke tilbake å skjemmes, men jeg er dødssjalu på hvor kreativ å hvor lite jeg brydde meg om hva andre syntes når jeg var litt yngre.Nå føler jeg meg veldig mainstream og kjedelig.

Kathleen sa...

Takk! Det var hyggelig sagt! :)
Ja, sant, selv om jeg blir litt flau ar jeg impressed av at jeg turte å gå i disse klærne. Jeg hadde flere outfits som var verre enn disse, men de ble aldri tatt noe bilde av dessverre. Nå går jeg jo bare i svarte klær, og det er kanskje fint og sånt, men jeg skiller meg ikke så veldig mye ut. Jeg trives med det da, kanskje er ikke suget etter oppmerksomhet like stort lenger. Jeg var ganske oppmerksomhetssyk da jeg gikk på videregående, når jeg tenker meg om.