onsdag 10. november 2010

Til dere som trenger noe å gjøre

Jeg har noen forslag; dere kan lese Maria Amelies Ulovlig norsk, Sofi Oksanens Utrenksning eller noe av Simone de Beauvoir, jeg kjeder meg i hvertfall sånn for tiden at jeg har vært på biblioteket og lånt med meg en haug av Simone de Beauvoir og Sartré og eksistensialismen, jeg skal fordype meg i mine selvlagde filosofistudier og om ikke annet, så får jeg det kanskje litt lettere når jeg begynner på ex.phil og ex.fac etter nyttår, men mest er det fordi jeg ikke har noe vettugt å gjøre bortsett fra å skrive og det kan jeg ikke gjøre hele dagen, for jeg får vondt i ryggen, litt, og jeg kan ikke bare lese skjønnlitteratur; jeg er in need for noe mer faglig. Ok, nok om det, ellers, her er flere anbfalinger: se Trolljegeren og bak boller, jeg har veldig lyst til å bake boller, boller med kremfløte i midten, men ovnen er ødelagt. Eller dere kan lese bloggen Lisa's Likes fordi Lisa er så søt og bor i Los Angeles, jeg tror jeg har en liten crush på henne, eller nylon smile, for hun som har den bloggen bor i København og det er minst like fint, eller lære noe nytt på Learn Something New Every Day mens dere hører på Thelma & Clyde. Eller skrive et brev og tegne ugler på konvolutten. Eller gi meg en skriveoppgave! Helst av den skjønnlitterære sorten. Sånn "Skriv noe som har med konkylier og røde katter å gjøre" eller "Skriv noe som ender med setningen 'Han føk opp til himmelen i raketten og ville se seg tilbake, men det gikk for fort, så det var ikke noe å se seg tilbake til.'"-aktig. Aight? Hvis ikke noen kommer med noe, er det sykt flaut at jeg i det hele tatt spurte. Dere kan simpelthen ikke la meg i stikken! U-hu!

10 kommentarer:

Carina sa...

Hadde jeg bare hatt lite å gjøre. Dessverre henger essays og eksamener over meg som en veldig, veldig svart sky akkurat nå. Får lese litt bøker til jula istede! Men takk for tips :)

Emelie sa...

Ha en fin dag:)

Anonym sa...

Evt. hjelpe meg med å lese til historieeksamen. Frivillig oppleser av pensum søkes.
Bill.mrk. Vims uten lesedisiplin

Kathleen sa...

Stoooopp, dere ødelegger bloggposten min! :P

Maren sa...

Fine tips! Jeg har En veloppdragen ung pikes erindringer i bokhylla, håper å lese den snart :)

Kathleen sa...

Maren! Den er kjempegøy! En velopdragen piges erindringer (jeg leste den på dansk)! Jeg leste den nettopp og den var veldig intressant, kanskje fordi jeg kjente meg sånn igjen i den. Hvilket er weird, fordi Simone ble født i 1908 og jeg ikke ble født før åtte tiår etterpå, men... likevel. Og det burde jo sitt litt om at den fortsatt er ganske aktuell.

:)

Åshild sa...

Takk for et fint innlegg! Må begynne å lese mer... var på biblioteket og lånte en fin stabel med bøker for noen dager siden, men jeg får jo aldri tid til å lese dem! Trenger mer lesedisiplin. Heheh.

Skriv om noe som handler om stillaser, soloppganger og røde lepper! :)

Kathleen sa...

Juhuu, en oppgave! :-D

Flere, anyone?

Dicte sa...

Jeg vil gjerne lese noe om tyggispop, rent sengetøy og selvfølgelig våt asfalt! :)

Ingeborg sa...

Kanskje du kan skrive en historie med denne setningen: "Som om den mest naturlige ting i verden var at alle stoler var røde og vinduet i 10. sto åpent, falt den ned akkurat der hun nettop hadde stått."?