onsdag 24. november 2010

5 på topp Twist

1. Banantwisten. Den var borte dritlenge og det var nesten ikke noe poeng i å spise Twist, men så ble det det igjen likevel. Kunstig banansmak i sjokolade er det beste jeg vet.

2. Nougatcrisp. Nest etter kunstig banansmak er nougat det beste i verden.

3. Marsipanen. For det bare er godt.

4. Lakris. Ikke fordi den er så god i seg selv, men fordi det er ganske godt å spise noe annet enn sjokolade når man først spiser Twist og derfor ellers bare sjokolade. Skjønner?

5. Daim. Knas knas, karamelltenner.


PS: Og skal jeg si dere hvilken Twist som er den fæleste av dem alle? Kokosen! Den er så fæl at jeg lider heller av søtsug enn å spise den. Faktisk, den er så uspiselig at jeg heller kaster den enn å spise den, og jeg kaster aldri noe som kan spises. Ugh.

12 kommentarer:

labben sa...

Jeg er helt enig i 2-5, men banansjokoladen? Den er like fæl som kokosen og ligger alltid igjen etter at jeg har spist twist. Du er den første jeg har komt over som liker den - noe som i og for seg ikke er så negativt, det er kjipt å ha samme twistfavoritt som alle andre.

Dicte sa...

Jaaa! Banantwist! :D
Daimen er jeg ikke så glad i, så den kan du få ha i fred. ;)

Anonym sa...

Det aller aller verste med kokostwisten var de gangene man spiste en ved en feiltagelse da man hadde regulering, og så satte kokosbitene seg fast mellom reguleringsstrengen og tennene. Fy faaan, det var traumatisk det.

Maria sa...

hear hear! Død over kokostwisten!

Hanne sa...

Er enig i banantwisten og uenig i kokosen :) Kokosen er min yndling ;)

Kathleen sa...

Tale, ikke bare setter kokosen seg fast i reguleringen, men generelt også i tennene. Fy faen, hater kokos. Men... det jeg ikke skjønner er at jeg liker jo kokosboller... og toløres med kokosstrø. Så hvorfor er kokosen i Twist-sjokoladen så fæl? Et stort mysterium!

BANANTWIST <3

Solgunn sa...

Jeg ramlet innom bloggen din i går og likte det jeg leste! Men hallo, det er jo kokostwisen som er den beste! Det er den ENESTE twisten som er god!

Anonym sa...

jeg liker også kokosen. kanskje det bare kommer naturlig når man heter "hanne"

husker ikke hvilken jeg ikke spiser. men tipper jeg ikke spiser banansjokoladen. bare fordi jeg tipper at det er gelatin i den. men hvem vet. kanskje freia.

Kathleen sa...

Tja, gelatin, vårløk, den er jo ikke geléaktig

motionocean sa...

enig; kokosen er FÆL!
men er ikke så forferdelig glad i bananen heller...
har begynt å få smaken for japp, også den derre kaffe-greia! DAIM også, så klart!!

Imma sa...

Hvorfor er det ingen som liker kokosen? Ö
Jaja, mer til meg, I guess <3

charlottepanda sa...

Hihi, må le litt. morsomt innlegg! Men, kokos er jo best jo!!