lørdag 22. august 2009

Første...andre...tredje...solgt!

Ryggen er helt ødelagt etter en 13 timer lang serveringsjobb i går og jeg utsetter å bake sitronkaken til auksjonen Sofia og jeg skal ha i garasjen i morgen. Jeg er forresten blitt ferdig med å dekorere garasjen, trodde jeg, inntil det visste seg at det skulle vært semi-kolon der jeg hadde sprayet et punktum, da jeg var sikker på at gamle menn som Ivar Aasen ikke brukte det veldig unorske semi-kolon (jeg vet egentlig ikke så mye om semi-kolon, men jeg vet at jeg alltid fikk røde streker i norskoppgaver når jeg brukte det; godt jeg er ferdig med norskfaget, jeg elsker semi-kolon), men heller ikke det orker jeg å fikse til i morgen, så alle byderne (forhåpentligvis, vi vil ha mye action!) får nøye seg med punktumet, det er jo ikke akkurat sånn at sitatet blir feil, bare litt annerledes i takten.

Tilbake til auksjonen; vi har laget nummerskilt og skal auksjonere grønne, 70-tallsblomstrete, hvite og turkise Conversesko, høye hæler med leopardmønster inni, en mengde bøker (bl.a. Virginia Woolf og Tolkien) og skolebøker, kopper med boblemønster, rosa regnstøvler, en CD med hemmelig (men eksklusivt) innhold, en Audi-bil, en haug ubrukte Led Zeppelin musikk-DVD-er, en kasse med VHS-kassetter, Radiohead t-skjorter, lysestaker, Levi's, rosa smykker, Get Rich Or Die Tryin' (ja, den filmen med 50 Cent), leketøy, kjeledresser, silkeskjerf og hundre andre ting under hammeren (woho, jeg gleder meg til å klubbe), nesten alt med utropspris på fem kroner, og kaffe og sitronkake (jeg skal lage den) og kringle til en tier. Med andre ord: alle som har mulighet burde komme, det blir gøy, det blir klokken fem på Grim (Enrum) i morgen (men tingene kan sees fra en halvtime før), sees der, tjohei!

8 kommentarer:

Michaela sa...

æsj vil bo i kristiansand nå ja! kan man ikke fjernby på ting da? (A)

hedda sa...

for en søt header!

fredrikke sa...

shit.
hvorfor så jeg ikke dette innlegget før? hvordan gikk auksjonen?

/fredrikke

Marianne sa...

Lukke til med auksjonen. Det høyres morosamt ut.

Kathleen sa...

Det var ganske labert oppmøte, jeg tror ikke det var så godt markedsført. Mest kjentfolk. Men vi tjente da 700kr og det var hyggelig :)

Lady Netta sa...

Sv: Åh, det hørtes jo koselig ut og da! :D
Sitronkakeeee :D Hihi

Kathleen sa...

Nå, det ble en ganske mislykket sitronkake. Jeg brukte en vegansk sitronmuffinsoppskrift og lagde den i langpanne i stedet, men det ble et heller dårlig resultat. (Men oppskriften er veldig god når man faktisk lager muffins av den!) Så det ble heller sjokoladekake til byderne.

:)

Anna sa...

Oi, eg òg vil bu i Kristiansand! :D Også er det så mange kjekke gutar der! :D