fredag 14. august 2009

Et veldig random blogginnlegg, bl.a. om virus, stencilmaling og Mary-Kate Olsen

Jeg er svart av maling over begge armene og hendene, og jeg har ikke hjernen helt med meg, jeg malte garasjen, sprayet med stencil og holdt G-en feil mens jeg sprayet den og nå er den opp/ned og jeg må vente til den tørker før jeg kan male over med selve veggfargen (eggeskall?) og deretter må jeg igjen vente på at det skal tørke, sånn at jeg kan male G-en riktig. Og O-stencilen er ødelagt, så jeg må lage en ny, men jeg orker ikke akkurat nå, jeg er syk og hadde hosteanfall i natt, hvor jeg vurderte å gå på kjøkkenet og ta meg en slurk rom og legge meg ute i stuen på sofaen for å ikke vekke han jeg sover med, men det gikk greit (og jeg orket ikke å stå opp), og hva skjer med at man som oftest får hosteanfall midt på natten når man skal sove eller når man sitter på bussen? (Eller på en konsert med klassisk musikk, men det er mange, mange år siden jeg var på det sist - og det er ikke sånt jeg driver med lenger, så det bekymrer meg ikke.) Jeg følte folk tenkte at jeg satt der og spredde svineinfluensa, eller kanskje ikke. For det er jo ikke farlig og superspennende likevel. Langt i fra Resident Evil. Eller, vent nå litt. Der blir de jo zombier, men det er et virus med i filmen, sant? Jeg husker ikke helt, selv om jeg har sett den tusen ganger, si hva dere vil, jeg digger den filmen (og Milla Jovovich!), det er en av mine guilty pleasures, sammen med bl.a. Mary-Kate Olsen (jeg har fulgt med siden 2004 og jeg vet altfor mye om henne, jeg er obsessed), og apropos min post om falabellahester forrige uke: hvis Mary-Kate (og Ashley, forsåvidt, selv om hun er både høyere og litt større enn MK) hadde vært en hest, hadde hun vært en falabella. Bare se:

9 kommentarer:

Lady Netta sa...

Sv: Takk! :D

Likte headeren din!

Sofia sa...

Hallo, æsj, hva gjør de forvokste folka ved siden av MK (og A)? De ødelegger jo hele bildet. har du spilt spillet resident evil? jeg kom aldri lenger enn introen.
milla er forresten ikke heit lenger. jeg så en editorial med hun og sasha og sasha var ti tusen ganger finere.

Kathleen sa...

Hahahaha!
Nei, jeg har ikke spilt det spillet. Milla er jo heit i Resident Evil, eller for å være ærlig er det jo bare der jeg har sett henne, jeg har omtrent aldri sett henne på et bilde. Hæ, har Sasha spilt i en film? Det visste jeg ikke (kanskje ikke så rart med tanke på hvor mye tid jeg vier på MK).

Helene sa...

oj ,jeg trodde ikke de var så lave! eller er de andre som er alt for høye ? :)

Kathleen sa...

Hm, MKA er vel litt over halvannenmeter, og de andre jentene? Hm, det vet jeg ikke, men tja, la oss si at de er modeller, da er de jo ca. 1,70-1,80 m høye. Det er jo ganske normalt.

Mariell sa...

Sv; Bøker har virkelig en magisk, men farlig makt over seg..

For en artig blogg du har, likte spesielt sitatene fra forskjellige.
Og den G-en feil vei, for en klassiker :D haha

Kathleen sa...

Takktakk, Mariell :)

Nå har jeg fått malt over G-en da, så i morgen kan jeg spraye den på nytt. (Det skulle ikke forundre meg om jeg gjorde det feil igjen, jeg er jo fryktelig distré :P)

Marina Siero sa...

thanks for your comment. i really love your header pic, it's so amazing...!

x

[LA] sa...

haha They're so STYLISH! but so LITTLE!! =)


lainarollercoaster.blogspot.com