fredag 13. mai 2011

Fredag 13.

Ja, sannelig. Blogspot klikka og har sletta alle innlegg og kommentarer postet i går og senere. Argh. Ikke bare hos meg, men på alle blogspot-blogger. På Love in the Time of Global Warming også, og godeste Francesca Lia Block tok ikke back up. Nå ser det ut til at Twitter klikker også.

5 kommentarer:

Johanne sa...

På meg og. Men dei skal gjennopprette alle forsvunne innlegg fortast mogeleg. Så forhåpentligvis er ting snart tilbake. Eg vart litt lei meg, fordi eg legg oftast litt arbeid og tanke i postane mine.

Maria sa...

dei skal gjenopprette dei! forhåpentlegvis så gjer dei det og.. I alle åra eg har blogga på blogger, så har det aldri skjedd at det har kjræsja slik.. merkeleg

Caroline sa...

Ikke bra! Du burde få deg eget domene, det er tingen :)

motionocean sa...

Akkurat DET tenkte jeg i morges også. Fredag den 13. var ganske så ulykkesdag for meg også. Jeg skada meg ikke, men først kom jeg IKKE opp i engelsk, også skjer dette med Blogger... Ble.

Kathleen sa...

Jeg var også en tur på universitet med den intensjon å bare være der i fem minutter for å levere oppgaven min, men det viste seg at jeg måtte levere TO ekemplarer av den og derfor måtte jeg skrive ut et eksemplar til, men jeg hadde aldri brukt printeren på skolen før så jeg visste ikke hvordan systemet fungerte og bibliotekaren jeg spurte om hjelp kunne ikke skjønne at det ikke gikk ann å vite det, så han forstod liksom ikke spørsmålet mitt, og jeg endte med å være der i en time i stedet for å finne ut av det på egenhånd. Stress!