søndag 29. desember 2013

Årssummering 2013: November

I november lengter jeg etter snø og skiføre mens jeg løper ute i skogen. Jeg sykler mye og jeg leser til eksamen i matematikk. 

Månedens beste bok: Yahya Hassan av Yahya Hassan og Litt trist matematikk av Kjersti Annesdatter Skomsvold. 
Månedens kjipeste bok: Nord-Korea - Ni år på flukt fra helvete av Eunsum Kim.


 Soloppgang over Kristiansand. 


Planla å feire overstått eksamen med å se den nye filmen til Lukas Moodysson på kino, basert på kona Coco Moodyssons tegneserieroman Aldrig godnatt (som jeg likte veldig godt), men Fønix kino i Kristiansand viste den ikke og hadde tydeligvis heller ikke tenkt til å vise den. Sjekket deretter alle bygdekinoene i omegnen i tilfelle de hadde tenkt til å vise den, men nei. What to do? Må bare vente til den havner på DVD. Skuffende. 


Hadde mange morgenforinger i stallen. Det er koselig. 


Tok en selfie på jobb. Noen har syv års ulykke foran seg.


Klarte å kjøpe en God morgen-yoghurt uten skje til eksamen. Bad karma. Neida, jeg tror ikke på sånt. Trengte den heldigvis ikke da. Hjernen holdt seg skarp på bare frokosten og eksamen gikk dritbra. Gleder meg til brevet med sekseren. 

3 kommentarer:

Agnes sa...

Har sluttet å kjøpe tilfeldige bøker (husafyll og tom lommebok, kan ikke fordra ting ting ting overalt), men bestemte meg i høst en gang for å kjøpe Yahya Hassan og Medealand når januarsalget og -studielånet kom. Bra du likte den, nå gleder jeg mer enda mer. (Eller grugleder meg, den virker go på den ubehagelige måten.) Har du lest Medealand?

Anonym sa...

Hvor jobber du hen?

Kathleen sa...

Agnes, Medealeand har jeg ikke lest ennå, men den står på skal lese-lista mi. Gleder meg!

Til anonym: Jeg jobber på Ikea.