onsdag 22. desember 2010

I veska/søppelsekkenEn lommebok i skinn som jeg har hatt i hundre år til tross for at den har blitt stjelt et par ganger (den blir alltid funnet igjen); et par moccahansker; det nyeste eksemplaret av NyTid (eller forrige ukes?); en brosjyre for donordonasjon (og et kort jeg kan fylle ut, men som jeg aldri får gjort), en penn fra et hotell i Aalborg, Danmark; brev fra Lånekassen, en plastkniv fra en piknik, kanskje?, men det kan da ikke stemme for sist det var varmt brukte jeg en annen veske; et noe dager gammelt, sammenrullet Klassekampen som jeg tok med i veska på vei til busstoppet og aldri fikk lest før det ble en ny dag og man leser da ikke aviser fra andre dager enn dagen i dag, vel?; en fyrstikkeske uten fyrstikker i; fyrstikker (brukte og ubrukte); en brosjyre for et julemarked jeg aldri gikk på; min sjette sans som om ikke så lenge skal erstattes med en ny; en tube håndkrem; en rosa tusj; en pakke røyk jeg har hatt sykt lenge fordi jeg egentlig ikke røyker lenger; et gavekort jeg sannsynligvis kommer til å bruke på bøker; nøkler; leppepomade; flyers for et rytter-/danse-/musikkshow jeg var på i november; busskvitteringer; utlånsskvitteringer (Jan Guillous Riket ved verdens ende, Tempelridderne og Veien til Jerusalem på lydbok og filmen My Blueberry Nights, som jeg aldri gadd å se hele av fordi den var så teit); en lapp med åpningstidene for biblioteket i juleferien (selv om jeg ikke trenger å gå dit på en stund, jeg har allerede femten bøker jeg skal lese i skatollet); sitron-/honningrepsils; en kinobillett fra Trolljegeren; servietter innpakket i plast som er fra en sen kvelds pommes fries-måltid (og nå kom jeg på at plastkniven også er derfra, for jeg trengte jo bare plastgaffelen til å spise pommes friesen); en notatbok hvor jeg skriver ned alle mine glimrende og ikke så veldig glimrende idéer som bare plutselig dukker opp på f.eks. en busstur; sykt mye papir, en mobiltelefonholder jeg fikk i posten fordi jeg meldte meg på en buss-/sykkelkampanje; cv-er og attester i tilfelle jeg skulle gå forbi drømmejobben og de trenger å ansette noen nye folk og to identiske bussplaner fordi jeg aldri fant den første i alt rotet.

7 kommentarer:

Valerie sa...

Okey, random spørsmål; men er den Princepakken blå? For det har jeg aldri sett, og jeg blir gal av å ikke vite hva det er.

Kathleen sa...

Ja, den er blå. Det er Prince Highland Taste, som tidligere var i en litt lysere blåfarge. Mange tror det er en mintrøyk, men det er det ikke.

missM sa...

Hehe, dette er jo (nesten) værre en min veske (men bare nesten....)

Ja, jeg har laget et innlegg tidligere med den flotte tirsdagskjolen på: ) Her er link, hvid du vil se: http://loosethreads.blogg.no/1268603206_on_my_way_to_the_tea_.html

Dicte sa...

Popper inn for å ønske deg en god jul! :)
Og takker for påminnelsen om å rydde i veska selv... :P

Kathleen sa...

Å, så koselig! Og i lige måde! :)

Anna sa...

God jol! :)

Cathrine sa...

hehe, må le, jeg =) koselig og morsomt å lese