onsdag 22. desember 2010

Kos!

5 kommentarer:

KAYSO sa...

jaa, veldig koselig bilde :))

Johanne sa...

Åå, Gubben og Katten! Det er mitt beste juleminne. Pappa les den for meg. Det er så fantastisk fint :)

June sa...

Ååh, elsker gubben og katten <3

Imma sa...

ÅH, VET DU HVA?
Jeg har aldri vært veldig into Gubben og katten, jeg syns den historien med fiskene som fryser fast i vannet var fascinerende da jeg var liten, men det er aldri noe jeg har ... hatt noe forhold til, på en måte.

Men jeg satte på plass bøker på biblioteket i høst en gang, og da fant jeg ei Gubben og katten-bok jeg ikke hadde sett før (Da katten Findus var liten tror jeg den hette, det var ihvertfall det den handla), og leste den, og jeg ble helt overraska over hva den gjorde med meg. Det er helt seriøst en av de beste bøkene jeg har lest i år. For første gang så følte jeg at Gubben var en gammel mann og Findus var en katt, de ble så ekte, og jeg ble så utrolig glad i dem! Og nå er jeg sånn MNÅÅÅÅ~ hver gang jeg ser noe relatert til dem. hahaha.
Dette ble litt sånn tl;dr. God jul! <3

Kathleen sa...

Ååå, så fint! Jeg har ikke lest Gubben og katten på mange år. For å være ærlig var jeg ikke noe særlig into it, men husker et Gubben og katten-dataspill vi hadde som var sykt koselig (å, hva skjedde med dataspill, da jeg var liten var det sykt mange gøye og fine dataspill!)! Og at jeg kom over dette bildet på en annen blogg nylig og syntes det var sykt koselig! Anyways, jeg fikk kjempelyst til å lese Gubben og katten nå som du forteller meg dette. Ååå