fredag 15. oktober 2010

Moteblogging #3: Termodress

Det finnes bare én onepiece som gjelder, og det er termodressen! Og tro det eller ei, men jeg eier en og ikke nok med det, så elsker jeg den også. Skulle nesten ønske jeg var bonde og kjørte traktor, så kunne jeg gått med termodress hver dag hele vinteren! Den er så sykt god og varm; jeg er helt sikker på at man kan være naken inni uten å fryse. Så varm er den!

Lurer dere kanskje på hvorfor jeg er i besittelse av en? Jo, en gang i tiden hadde jeg hest og det var så kaldt i stallen (og på ridetur i snøen) at jeg bare måtte ha en termodress. Det var ok, for der hadde alle termodress. Nå venter jeg bare på at termodress skal bli den nye hiten. Jeg har nemlig bare brukt den én gang etter min hesteperiode, og det var da vi seilte fra Bergen til Kirkwall, Orknøyene (og tilbake). Og her ser dere det:

4 kommentarer:

Anonym sa...

Ser ikke ut som du var alene om å bruke termodress der heller, da.

Kathleen sa...

Nei, jeg har aldri brukt den alene, derfor bare den ene gangen siden stallen. (Forøvrig er hun andre som bruker termodress på bilde fra en gård med sauer i Trønderland.)

Anonym sa...

Hei Kathleen! Jeg har faktisk hatt samme problemet som deg..... Har ikke følt meg vel i en thermodress/scooterdress, men samtidig har jeg i maaaange år, hatt så utrolig lyst på en dress selv...... Dette er klær som er ekstremt gode å ha på seg/bevege seg i!!
Jeg er 48 år, og har investert i svalbarddressen som jeg bestilte fra Svalbard! Den koster 3000, men er verdt hver eneste krone.... Svalbarddresen er heller ikke så varm, som en pelsforet dress! Jeg har ett råd å gi deg:
Bruk thermodressen din, eller kjøp deg en ny!! 🤗 Skulle det bli mote med thermodress igjen, så må noen være førstemann til å bruke ett slik klesplagg også! Om du skulle være den eneste som bruker ett sånt plagg, og ikke bry deg om hva andre mener!! Nyt hvor deilig deg er med en dress..... Lev livet NÅ!! Vi vet aldri hva morgendagen bringer, men i verste fall, kan det være for sent.....Lykke til!! 🙏🙏

Anonym sa...

En meget bra blogg Kathleen!
Tror nok det er mange der ute som drømmer om en thermodress, men ikke våger å bruke ett sånt klesplagg.........Vi velger nok heller å fryse, i stedet for å se fornuftig kledd ut! En thermodress er ikke bare varm, men også utrolig myk og behagelig å bruke på vinteren, enten en bruker den i stallen, går seg en tur i 7-8 minusgrader og sol, eller kanskje en tur på butikken? Hemmeligheten er hva du har under dressen! Kle deg behagelig!

Hvorfor er det ikke flere som bruker en slik dress i vinterhalvåret?? Skal dette bli mote, så må også noen være med å starte en trend!
Er vi blitt for opptatt av motepress?

Om du hadde vært den eneste som bruker thermodress på butikken, så ikke bry hva andre mener!
Under dressen kan du enten bruke en joggebukse, treningsbukse, fleecebukse, eller en herlig helly hansen fiberpelsbukse?
Kom deg ut i kulda til neste vinter, og pakk deg godt inni dressen din, og nyt den ubeskrivelige gode følelsen av å være behagelig kledd, og slippe å fryse!!
Håper å se flere med thermodress vinteren 2022/2023.......