søndag 17. oktober 2010

Anne B. Ragde og hennes 5 av alt

Her en dag var jeg innom en av byens bokbutikker, den hvor de har stoler ved vinduet og utsikt over krysset Markens og Nedre torv og hvor man får gratis kaffe. Uansett, her gikk jeg og så på øyene av nye bøker og jeg så en tynn bok som var Anne B. Ragde sin og jeg tok den opp (kanskje fordi den var veldig tynn og jeg bare 'Hun skriver vel ikke så tynne bøker?') og så at det var en bok med hennes 5 på topp- lister, utgitt for å støtte ett eller annet som jeg ikke kan huske, og jeg kikket i den og hun hadde blant annet skrevet en liste over Norges fem kjekkeste menn og Lars Sponheim var på toppen og det er forståelig for ok, kanskje han ikke er så veldig sexy, det er ikke ordet jeg ville ha valgt, men jeg digger at han er så sykt frekk for det er så gøy. Anyways, poenget med å fortelle dette er at jeg elsker lister og siden Ea og jeg nå har fått oss internett hjemme (woho!!!) og fordi jeg nettopp har lest Alexia Bohwims MILF hvor de skriver lister hele tiden, lister som jeg er skikkelig uenig i, både kan og skal jeg nå pepre dere med masse blogginnlegg, deriblant 5 på topp-lister. Den første kommer nå, og det er en liste over de 5 gymaktivitetene som var gøyest*, etter at jeg først prøvde å følge Anne B. Ragdes eksempel med en liste over Norges 5 kjekkeste menn, en liste jeg måtte forkaste fordi den var skikkelig uoriginal og var bare gammelt nytt (Jonas Gahr Støre og Kjell Askildsen). Så, her kommer den.

5 PÅ TOPP GYMAKTIVITETER FRA DA JEG GIKK PÅ SKOLEN
1. Rugby. LOV til å slåss!
2. Slåball. En gang tok jeg i mot ballen med én hånd. Jeg var så stolt at jeg husker det ennå!
3. Kanonball. Jeg var ganske flink til å ikke bli truffet av ballen.
4. Hjørnefotball. Alle fotballguttene hatet det (= desto bedre grunn til å spille det!)
5. Innebandy. Dette var såpass gøy at da dette var et valgfag på folkehøyskolen, valgte jeg det. Men det ble med å gå på det én gang; etter det kom jeg aldri mer, for å gjøre meg klar til noen timer i en gymsal voldte meg for mange dårlige assosiasjoner til gymtimene på skolen og det var så fælt at jeg ikke kunne gjøre det mere.

Og det var vel også alt som var gøy. Resten av gymtimene var drit, selv om basket til tider kunne være gøy. Jeg er jo ganske høy, så det var ikke så verst. Helt til den dagen ei jente (som var sykt lav) klodde meg til blods med neglene sine. Jeg merker at jeg blir sur bare jeg tenker på det. Æsj. Gym.

Og det var det jeg hadde å si for denne gang. Stay tuned for flere 5 på topp- lister!


*Dette er en svært vanskelig liste for meg å skrive, for jeg hatet gym. HAT. Skikkelig. 

3 kommentarer:

Eirin sa...

Æsj. Gym.

I blant lurer jeg på hvordan livet mitt ville vært annerledes dersom jeg ikke hadde begynt å skulke gymmen da jeg var 10. Jeg har ikke hatt skolegym siden den gang. (men slåball var jævlig gøy)

Kathleen sa...

Slåball kunne jeg tilogmed være med på når det ikke var gym, men når alle i nabolaget spilte det. Når jeg tenker meg om var det nok heller da jeg tok i mot ballen med en hånd, enn i gymmen.

Nina C. sa...

Morsomt med sånne lister!
SV; Det kommer kanskje et punkt hvor jeg trapper ned på neglelakk bruken.hehe. akkurat nå er jeg i en periode hvor jeg bruker mye depend neglelakk bl.a.=)