mandag 10. november 2008

Leketøysbutikker for voksne

Jeg vet jeg har sagt at jeg hater shopping, butikker og kjøpesentre. Likevel var jeg der allerede på selve åpningsdagen da det nye kjøpesenteret Sandens åpnet i Kvadraturen forrige torsdag (det ligner forresten veldig på et av de i Bergen). Jeg skulle anskaffe meg en vinterjakke, min helt egne vinterjakke, for jeg var så lei av å alltid måtte spørre Kamilla om å få låne hennes jakker hver gang jeg skulle ut (over halvparten av alt jeg ifører meg ol. er ikke mitt eget).

Men altså, i dag, fyllesyk fyllesyk fyllesyk etter en veldig hyggelig søndagskveld tilbragt ute på røykeområdet på På Hjørnet fordi jeg ble kasta ut av selve lokalet av 17-årige Vilde Elise (jeg fikk lov til å drikke opp ølen først da) fordi hun vet så godt at jeg er under tyve og akkurat den kvelden var det stappet av folk der som skulle se Bare Egil Band spille på Akustisk Søndag (men jeg var aldri alene et sekund der ute, og jeg fikk lov til å drikke nok av øl der), virra jeg rundt på Sandens igjen. Sammen med EA og Sofia. Vi var bl.a. på Clas Ohlson, og det er her vi kommer til det jeg prøver å si. Clas Ohlson er et av unntakene. Det er en særdeles moro butikk å gå rundt i! De har bl.a. vakuumpakkede svamper (jeg fant dem etter at Sofia og jeg hadde vært i ekspedisjonen og spurt hele to ansatte om de hadde ettellerannet produkt i butikken som hadde noe med vakuum å gjøre. Et av de mest fascinerende fenomen i verden!), kullsyremaskiner (hvis jeg hadde eid den, hadde jeg bare drukket vann med kullsyre resten av mitt liv), pengescannere, små dampmaskiner (men EA sa man blir lei av dem etterhvert), selvlysende kulebanebyggesett for barn (og sånne som meg) og voltmetere (naturfag var jo yndlingsfaget mitt i alle år)!

Og for ikke å snakke om TeknikMagasinet som har slagordet "Meningen med livet" og forteller oss på forsiden av katalogen, som jeg fikk bladd litt i ved kjøkkenbordet hos Sofia i dag morges (strengt tatt var det vel ettermiddag), at de "ikke har det jeg trenger, men det jeg har lyst på", og det har de helt rett i (jeg vet jeg skrev dette, men ingen regler uten unntak, eller, nei, forresten: regler er til for å brytes)! Hvem har ikke lyst på en flaskerakett som i følge produktbeskrivelsen deres "flyr som bare h..., så ikke prøv deg på oppskyting innendørs", et radiostyrt helikopter eller en ball som spretter i vannet!?!?!? Det som er synd bare, er at butikken ikke er sånn at man kan gå rundt og kikke (og prøve), man må spørre etter tingene i disken.


Jeg må forresten nevne at Biltema også er feeed, og at i følge deres katalog har de minst to ting som har noe med vakuum å gjøre. Ååå!

PS: Nå har jeg akkurat søkt på jobb hos TeknikMagasinet som julehjelp. Den er perfekt for meg (og jeg håper noen jobbgivere for en gangs skyld er enige). Jeg kom forresten på at jeg glemte å grabbe med meg en av katalogene deres. Det må jeg gjøre i morgen, sammen med det jeg egentlig hadde planlagt å gjøre i dag: gå på NAV og be dem fryse studielånet mitt som har gått på 6,5 % rente siden juli uten at jeg har visst det fordi jeg er så meg og ikke så i postkassen hos lånekassen.no før noen dager siden. Æsj.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Huff da! Du må bare prøve å komme i gang igjen:-)
Du vet jo alt det positive med å trene!;)

dj_friksol sa...

Serri, jeg hadde dødd av misunnelse hvis du hadde fått jobb der! Du må! Tenk paa alle de fete julegavene du sansynligvis får rabatt på. Herregud.

Kathleen sa...

Ja, fy faen, og tenk på alle som vil være venner med meg da!!!!! :P

Anonym sa...

Tehe, ser sjelden på nrk jeg, hvis jeg ser house så ser jeg detpå surfthechannel^^ Men tv3 derimot har mange serier jeg ser på, samme med tv norge;D

håper du får jobb da:)