torsdag 27. november 2008

Åja, sånn tagg

Jeg har blitt tagget. Jeg tror at mange av mine faste lesere ikke er så into bloggekulturen, så, altså, det går ut på at man blir "utfordret" av en annen blogger. Jeg har blitt det før en gang, men da var oppgaven umulig. Denne gangen er oppgaven overkommelig, og ps: forresten, jeg ble tagget av Snakkebobla.


Regler:
1. Du må linke til den bloggen som tagget deg.
2. Lag en liste med seks (u)interessante ting om deg selv.
3. Tagg fem andre blogger, la dem vite det ved å kommentere på deres blogg.


Hmm...

1. Jeg eier knapt noen sokker uten hull i (men det gjør egentlig ingenting, for jeg foretrekker å gå barbent).

2. Jeg er über-pasifist og klarer ikke en gang å klapse til mygg. Alle kryp jeg finner innendørs havner i god behold ut i naturen.

3. Jeg liker lyden av by, tog (også når de tuter), gamle skrivemaskiner, spraybokser, strekkodemaskinene på Norli og når man åpner en boksøl.

4. Jeg hater å dusje fordi det er så stress etter at man er ferdig i dusjen og må ut av den og det er kaldt og jævelig, jeg må bestemme meg for hva jeg skal ha på meg, men før jeg kan ta på klærne må jeg vente på at deodoranten skal tørke og å smøre body lotion er pisskjedelig. (PS: Jeg gjør det likevel.)

5. Jeg kjøper av og til sånn sitron i en sånn gul flaske som ser ut som en sitron og drikker det fordi det er godt.


6. Jeg vet jeg har sagt jeg leser alt mulig, men jeg gjør faktisk ikke det. Jeg leser ikke krim (jeg leser Peter Øvig Knudsens Blenkingegadebanden - Den skjulte cellen nå, men det telles ikke, for det har skjedd på ordentlig. Og det er politisk).

Og hvem skal jeg "utfordre" videre? Tja, alle som føler for det.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg hater også å dusje! Jeg trodde jeg var den eneste. :P

Anonym sa...

Du kan jo få syreskader av så mye sitron!!1

Irene sa...

Man får bare syreskader på tenna, men å skylle dem eller drikke vann etterpå hjelper, så drikk sitron. Er glad i å spise vanlig sitron jeg.

Kathleen sa...

Anonym: man får jo like mye syreskader av f.eks. brus da.