fredag 1. juni 2012

5 superkorte om litteraturfestivalen, del 2

1. Jeg fikk kjempelyst til å lese Josefine Klougart etter å ha hørt hva hun hadde å si under 60-70-80-arrangementet på Kulturhuset Banken. Hun hadde så mye fint å si om det å skrive og være forfatter at jeg måtte ta opp notatboka og notere ned. Jeg tenker kanskje jeg skal si noe mer om det ved en annen anledning (og kanskje etter at jeg har lest henne).

2. Jens Lapidus er kjekk. Ikke bare på innsiden av omslaget.

3. Jeg rakk ikke Jonas Gahr Støre og den koreanske forfatteren Ko Un. Det var dumt.

4. Dra ikke på festival uten mobillader når man faktisk er på en festival hvor man bor sammen med stikkontakter og ikke edderkopper og klamme soveposer.

5. Felix pub har hele disken full av brosjyrer fra NOAH. Det så jeg mens jeg stod og hørte på Dag Solstad snakke om Thomas Mann. Jeg har spist kjøttlasagne for første gang siden jeg var atten. Noe fra oven prøver å si meg noe.

4 kommentarer:

Michaela sa...

Felix <3 favorittpuben. Men kjøttlasagne suuuuger! Til og med når jeg var kjøtteter syns jeg vegetarversjonen var best.

Anonym sa...

Ja, fortell!

Anonym sa...

Hva hadde Solstad å si om Thomas Mann?

Kathleen sa...

Jeg var nok litt ukonsentrert. Stod bakerts i lokalet, kom for sent og tenkte veldig på det jeg nettopp hadde hørt på et annet arrangement, og også på brosjyrene på disken, som sagt, men han snakket om om Thomas Mann selv, hvordan han var, tror jeg, helt ærlig så var jeg ikke helt med.