fredag 18. mai 2012

Glimt fra søttende mai

Søttende mai er kanskje min favoritt av alle årets røde merkedager. Jeg elsker søttende mai!Dessertbufféfrokost på Hotell Ernst. 
jordbær

På Kristiansands 17.mai-program hadde de klart å trykke et bilde av Knut Hamsun istedenfor sørlandsdikteren Vilhelm Krag. Flaut!
litteratur

Det gikk hardt for seg natt til den søttende. (Som å fortelle at himmelen er blå, kanskje?)
øl

Gjenbruk.
 kaffe

17.mai-nyheter. Jeg har selvsagt smakt alle årets is-nyheter allerede og kan bekrefte at Snackis-en er veldig god.
is

Et (skallet) lik i myra.

(Neida, det er en bøye eller noe.)
uæh

Det gikk hardt for seg i buskene/buksene.
knapp

Vi tittet inn i et av lokalene til Fiskeeksperten Reinhartsen, bortsett fra at - skrekk og gru! - de var ikke der lenger! Det var tomt! Sykt trist, for det var så bra å handle der. Betjeningen var sykt hyggelig, jeg liker å handle mat på kjøpmannsvis, og jeg fikk alltid smaksprøver på lapper med syltetøy når jeg handlet der. Og en ting til som var trist var at nabolokalet også var tomt! Tippe- og tobakksjappa hvor en skikkelig søt mann jobbet og jeg pleide og kjøpe sigg som de andre butikkene ikke hadde.
fiskdvf


Reker til lunsj! <3 <3 <3 Og jordbær og marengs- og nougatkake.
 majones

Flagg til tørk.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hi there I am so delighted I found your blog, I really found you by error, while I was researching on Digg for something else, Nonetheless I am here now and would just like to say thank you for a marvelous post and a all round enjoyable blog (I also love the theme/design), I don’t have time to go through it all at the moment but I have bookmarked it and also added your RSS feeds, so when I have time I will be back to read a lot more, Please do keep up the excellent work.