tirsdag 29. mai 2012

Litteraturfestivalen

Nå drar jeg avgårde til Lillehammer Litteraturfestival. Woho! Der skal jeg jobbe, drikke vin, høre på forfattere og se på Jens Lapidus. Men først skal jeg sitte på toget, spise matpakke (brødskiver med jarlsbergost, salat, rødløk, grov sennep og remulade, og brødskiver med peanøttsmør og bringebær- og blåbærsyltetøy), drikke espresso (på termos) og lese til eksamen og i Jean Paul Sartres Nausea.

11 kommentarer:

Anette sa...

Åh, det hørtes helt herlig ut! Kos deg så fantastisk masse (og den matpakken ble jeg skikkelig misunnelig på, altså) :)

Mari sa...

Det høres ut som en hyggelig togtur og som du har noen herlige arbeidsdager foran deg! Enjoy :)

Anonym sa...

Håper det blir bra! Og så kult at du forstod indonesarane! Alltid så kult å forstå andre språk ein kjem over. (har ikkje twitter)

mildri sa...

lillehammer <3 jeg er misunnelig. men man kan ikke spise remulade uten roastbiff. og å høre forfattere prate er pur smerte. jeg gikk fra å elske til å nesten hate tomas espedal på det viset, og jeg hørte ham snakke i maks to minutter. Å. FY. FAEN.

Johanne sa...

Det høyrdes rett og slett veldig kjekt ut! Kos deg masse!

Michaela sa...

Namnam matpakke! Bør begynne å gjøre meg litt mer flid med den!
Og Lillehammer da! Så heldig du er! Neste år bor jeg også i Lillehammer så da kan vi hooke opp. Litteratufestival = uendelig mengder vin (og småinteressante foredrag for de som liker det).

Cecilie sa...

Det høres jo helt helmaks ut! :D Ja, litteraturfestivalen også, naturligvis, men den nista hørtes jammen ikke gal ut! Man kan få lyst til å kjøre tog av mindre! :)

Håper du får noen fine og lærerike dager på Lillehammer!

Åshild sa...

Kos deg!

Kathleen sa...

Mildri: Likte ikke Espedal etter å ha lest ham, men det ble bare verre etter å ha hørt ham snakke. Noen forfattere er ganske mumlende og dårlig til å ordlegge seg muntlig, mens noen, som f.eks. Knausgård, er rockestjerner!

Anonym sa...

Hvorfor leser du Sartre sin roman på engelsk og ikke norsk? Er ikke norsk godt nok for deg?

Kathleen sa...

Hahaha, det er noe av det dummeste jeg har hørt. Hadde du lest bloggen min litt så hadde du skjønt hvor mye jeg ELSKER norsk, hvordan jeg faktisk ser på norsk som en del av identiteten min, en svært viktig og essensiell del. Dumma. Jeg leser Nause på engelsk fordi jeg fant den brukt på et loppemarked, så jeg tenkte hvorfor ikke. Som du vet er ikke utvalegt så stort på loppemarked.