tirsdag 13. mars 2012

Filmatiseringen av On the RoadI serien "Jeg-grugleder-meg-til-filmatiseringen-av-en-bok-jeg-digger" er vi nå kommet til filmatiseringen av Jack Kerouacs On the Road. Jeg fant ikke ut at den skulle filmatiseres før ganske nylig, da jeg hang inne på imdb og leste om Kirsten Dunst og tilfeldigvis så at hun skulle spille i On the Road. Filmtraileren kom ikke ut før i natt eller noe.

Her er grunner til hvorfor jeg gleder meg:

1. Han som regisserer filmen er den samme som har regissert Motorsykkeldagbøkene.
2. Francis Ford Coppola produserer filmen.
3. Kirsten Dunst på rollelista.
4. Viggo Mortensen på rollelista.
5. Steve Buscemi på rollelista.
6. Sam Riley på rollelista (det er han som spiller Ian Curtis i Control).
7.

 

Her er grunner til hvorfor jeg ikke burde glede meg:
1. Hun fra Twilight er med i den.

6 kommentarer:

Camilla sa...

Åh. Den virker bra!

Anja sa...

ååååh så utrolig spennende! har et typisk elsk/hat forholdt til den boka, endel kjedelige partier i den men alt i alt kan jeg ikke gjøre annet enn å elske den. ooog jeg elsker sam riley så dette må jo bli bra!

monika sa...

Haha vi har samme grunn til å være skeptisk ;)

Og mange grunner til å glede seg, jeg håper den blir bra eller så må jeg vel nesten slutte å se filmer basert på bøker jeg har lest.

Kathleen sa...

Husker sist gang jeg gleda meg kjempemasse til en film basert på en bok jeg hadde lest, det var 'Norwegian Wood.' Filmatiseringen av den likte jeg ikke noe særlig. De skulle heller ha utelatt flere ting, følte de måtte skyndte seg å ræse gjennom alt sammen for å rekke å ta med alt fra romanen til filmen.

På en anne side så jeg nettopp 'Apcalypse nå', og den likte jeg veldig godt. Men da visste jeg at handlingen var lagt til et annet sted og en annen tid enn fra Conrads roman + at jeg hadde ikke skyhøye forventninger og jeg er ikke like glad i 'Mørkets hjerte' som jeg er i f.eks. 'Norwegian Wood' og 'On the Road'.

Johanne sa...

Ånei, ho frå twilight! Likevel: lista ove grunnar til å glede seg er betydeleg lengre.

Cecilie sa...

Salles er nok til at jeg har lyst til å se den! Selv om jeg er en sånn lat snik som ikke har lest boka.. :S