søndag 11. mars 2012

Hvem er den kjekkeste forfatteren i landet her?

Jeg vet ikke, det har jeg ikke tenkt på*, men jeg vet i hvertfall at Sveriges kjekkeste forfatter er Jens Lapidus. For tiden leser jeg Cash og jeg må kikke litt på innsiden av omslaget mellom hvert kapittel fordi han er så sykt kjekk. At han egentlig er jurist og alltid går i dress gjør han bare enda kjekkere (jeg synes ikke forfatteryrket er noe sexy). I tillegg skriver han gangsterkrim og kjæresten min mener at jeg synes gangstere er hot, men det vil jeg ikke innrømme, for det er politisk ukorrekt. Men likevel.

*Selvfølgelig har jeg tenkt på det, jeg vil bare ikke innrømme at VG er mellomnavnet mitt. Dessuten er det Kjell Askildsen som er kjekkest, selv om han begynner å komme litt opp i årene.


Bildekilde her

8 kommentarer:

Sandra sa...

Er ikke enig i at Kjell Askildsen er spesielt kjekk, men han svensken er ganske så sexy, ja.

P sa...

haha, leste om han på dagbladet en stund siden. Jeg måtte selvfølgelig google ham. Han er sykt heit. Tror ikke vi har noen kjekke forfattere i Norge..

Kathleen sa...

Jens er sykt heit.

Kjell Askildsen er kjekk på en annen måte. Han er sånn kjekk åttiåring. Det er mer stilen og personen hans som er kjekk enn selve utseende. Med helt sort antrekk og skinnjakke. Pluss han er forfatter, en god forfatter. Det hjelper.

Trine sa...

Karl Ove Knausgård er norges kjekkeste forfatter.

motionocean sa...

Menn i dress er jo generelt ganske hot!!

Anonym sa...

æææææææææh, han der svensken ser ut som en fløtepus, and worse - writes crappy books.

pedro. med bart, og

hovland. med bart.

(H kler seg stort sett bare i sorte dresser også!)

Hepp!

Kathleen sa...

Kanusis er ikke verst, men det må da være noen som er kjekkere enn han (i Norge altså)

Kathleen sa...

Knutsvik: Jeg synes Cash er dritspennende da! Så lenge man tenker på det som underholdning (det er jo tross alt krim) og ikke noe seriøst! Grunnen til at jeg leser den forresten, er at jeg også holder på med Dante, som er jævlig tung, og da må jeg veksle litt mellom den og noe som bare er ren underholdning.

Pedro er kjekk, forresten, men jeg er ikke med i fjortishyleklubben hans. Eller, neida, joda. Også snakker han fint. Fin østlandsdialekt som jeg liker. Godt å høre på når man føler seg litt alienated her på Vestlandet.

Og enig, Hovland er kjekk. Hovland er kjempekjekk! Han er kjekkere enn Knausgård!