onsdag 15. februar 2012

Kveld i Los Angeles og nyttårsønsker i Little Tokyo

Los Angeles! Den magiske byen til Francesca Lia Block og og jentene hun skriver om: Blue, La, Rave, Charlotte,Tweetie Sweet Pea, Pixie & Pony, Echo, Barbie og Sylvie; byen som ødelegger livet til den fiktive Hank Moody; byen til Sofia Coppola og Bukowski; byen hvor jacarandatrærne blomstrer to ganger i året. Eller, som mannen på høytaleren på toget sa: Welcome to the city of movie stars and swimming pools!
Selvportrett i Los Angeles. Jeg er kjempeglad! Jeg har drømt om denne byen siden jeg var seksten (i syv år altså).
flb

Fint gatenavn.
olivenmellom


Downtown Los Angeles.
byKaffe og coconut cremé brûlée med bær på


En gate oppkalt etter en astronaut!
astro

Vi beveger oss inn i Little Tokyo.


japanI Little Tokyo hadde de et tre hvor man kunne henge opp lapper med nyttårsønsker for det nye året. (Jeg skrev ønsket mitt på norsk og det var hemmelig.)
nyttår

En kjempefin butikk i Little Tokyo hvor de hadde masse fine og gøye ting.
å se på ikke kjøpekitty
pi
Little Tokyo.

bb
Her er enda et bail bond-firma.


Selvfølgelig snakker folka i bail bond-firmaet spansk.
down

h
   

Sykkelstativ i bilbyen over alle bilbyer.

3 kommentarer:

Marlou sa...

liker at du skriver positivit om la! jeg har nemlig bare hørt historier som "det var ikke helt som jeg forventet / ganske kjedelig..." og sånn, men dette virker spennende! fin sykkelstativ :D

Kathleen sa...

Det er mange som gjør det, og så sier de at New York er sååå mye fetere. Men jeg tror de går på feil steder i LA. Doowntown, som det er bilder av her, var ikke det kuleste med LA. Man må gå til bydelene, det er kjempefint! Men så har jeg alltid digget LA i hodet mitt, siden jeg har lest så mange bøker som foregår nettopp i LA og områdene rundt, så jeg har liksom blitt glad i LA lenge før jeg var der selv.

Anonym sa...

Så mykje fint og rart der! Spesielt lyslekkene, og ønsketreet og sykkelstativet gatenavna, ja, mykje.

Skriv Francesca Lia Block på leselista endå ein gong. Når eg kjem meg til ein større bokhandel, berre. Blir så nysgjerrig på korleis bøkene hennar er.