onsdag 29. februar 2012

Jeg gir bort Essays in Love

Siden det er vinterferie (leseuke!), jeg eier altfor mange bøker og jeg nettopp har sett Pulp Fiction for jeg vet ikke hvilken gang (den filmen slutter aldri å være kul) og fordi paret med bokseren og den lille franske jenta kanskje er et av de mest romantiske parene i film som jeg vet om, så lager jeg en konkurranse hvor noen (du?) kan vinne Alain de Bottons Essays in Love. (Som forøvrig ikke akkurat er en pulp fiction-bok.) Alt jeg vil du skal gjøre er å fortelle meg om et sykt romantisk par i filmens verden. Vinneren trekker jeg om en ukes tid.

13 kommentarer:

Anna sa...

Rose og Jack i Titanic er jo utrolig klissete, da. Og utrolig vakkert og tåredryppende etc etc.

Og har du sett The Notebook? Den abefales ikke, men den er så nesten dumt romantisk. Hun jenten klarer aldri å bestemme seg om noen ting, men konseptet med å fortelle hverandre historien om hverandre er fin. Dårlig film, ekstremt romantisk par.

Det var det jeg kom på nå. Tror kanskje ikke jeg ser så mange klissete filmer, i grunn.

Gråbekka`s Blogger sa...

Lett!Isabella Swan og Edward Cullen i Twilight. Ett super søtt par med en stor tiltrekningskraft for hverandre, hehe:)

Ha en fin dag!:)

Sandra sa...

Audrey Tatou som Camille og Guillame Canet som Franck i Ensemble, c'est tout. Ikke umiddelbart perfekte for hverandre, ikke noe klissete kjærlighet med første blikk, men likevel så bra sammen når de først blir enige.

Karoline sa...

Enkelt, Sophie og Jules i Love me if you dare (Jeux d' Enfants for å bruke den franske originaltittelen). Det er en stund siden sist jeg så denne filmen, men det er virkelig en av de mest fascinerende kjærlighetshistoriene jeg har sett på film noensinne og mye av grunnen er forholdet til Sophie og Jules som er venner som barn og alltid ment for hverandre og så er mye av sjarmen at ingen av dem er så sympatiske og likevel føles de meant to be så til de grader. Og for øvrig er jo filmen "Love me if you dare" så til de grader undervurdert, men det er jo noe annet igjen da.

Jeg er ikke så flink til å argumentere for meg, men jo, det paret syns jeg er sykt romantisk på veldig mange måter :)

Kul konkurranse!

maren sa...

paret i juno.

Ida Therese sa...

Leeloo og Corben Dallas! Hihi^^
(Fra The Fifth Element)

Anonym sa...

Paret som ikke er et par i Lost in Translation.

Mvh
Hunden

Synne sa...

Morsomt! Jeg både liker og hater paret i Up in the Air, som jeg egentlig ikke vil fortelle så mye om i tilfelle noen ikke har sett filmen... George Clooney spiller hjerteskjærende godt, og jeg identifiserer meg så voldsomt med hans måte å tenke og leve på at jeg ble ordentlig sint og satt ut mot slutten. Likevel er de så like og så fine og så glade når de er sammen. Om å miste seg selv i en annen; de kaller det visst kjærlighet, liksom. Nyt vinterferien!

Elisabeth sa...

Paret i tegnefilmen "Up", selv om historien om dem egentlig er over nesten før filmen har begynt. Men tenk et sånt forhold som får en gretten, gammel mann til å fly avgårde med huset sitt med en hel haug med ballonger for å oppfylle en felles barndomsdrøm da! Det er mannen jeg vil bli gammel med (selv om han ikke trenger turen innom gretten, gammel gubbe og godt kan begynne med ballongflyvningen mens vi enda er unge og sammen og i live begge to, eller aller helst finne på noe helt annet, egentlig, siden ballongflyvning og min høydeskrekk ikke er spesielt kompatibelt. )

k. sa...

jeg liker utrolig godt kat og patrick fra 10 things i hate about you, mest fordi kat er så bad ass, men samtidig så er det et veldig klisjéforhold de har. og paintball-scenen er verdens søteste. helt klart. (også er det heath ledger og joseph gordon-levitt i samme film, noe som ikke skader i det hele tatt).

og hvis du (utenom) vil vite om et fint par i bøkenes verden så er mattia og alice i 'the solitude of prime numbers' fine. sånn magen-knyter-seg-fine. det har blitt gjort en film utav boken, men jeg har ikke sett den, så den kan jeg ikke gå godt for.

Nora sa...

Jeg må innrømme at jeg er stor fan av Ronny og Hermine i Harry Potter. Man vet så lenge at det blir de to, selvom de ikke vet det selv.
Annet enn dem liker jeg også paret i Sept jours pour une éternité, en engel og en djevel som finner ut at de ikke kan forandre seg for hverandre, men kanskje de klarer å være sammen uansett ?
(:

Julie sa...

Lula og Sailor i Wild at Heart!

Julie sa...

Lula og Sailor i Wild at Heart!