onsdag 23. mars 2011

5 på topp ting som holder meg fra å skrive et nytt, briljant, glimrende innlegg her på bloggen II

1. Jeg holder på å lage søknad til Skrivekunstakademiet i Bergen. Hvilket er ganske kjedelig, fordi jeg er et rodehode hva angår mapper og dokumeter på datamaskinen, så jeg må lete gjennom alt sammen for å finne de tekstene jeg vil ha med, deretter rette på dem, hvilket er enda mer kjedelig for når jeg har skrevet ferdig en tekst anser jeg vårt forhold aom avsluttet, jeg vil helst ikke se meg tilbake, jeg vil heller tenke på det neste jeg skal skrive.

2. Jeg hører på Nouvelle Vagues versjon av Grauzones Eisbär på repeat og tenker litt på isbjørnen Knut som er død.

3. Jeg har nettopp fått meg en ny mp3-spiller, noe jeg ikke har hatt på en lang stund, så når jeg hører på musikk og går og er kommet frem til dit jeg skal, må jeg bare gå ti runder til rundt i nabolaget. Eller når jeg sitter på bussen går jeg av ti busstopp før jeg egentlig skal av. Sånt tar tid.

4. Jeg leser pensumsammendrag for neste uke er det en ex.phil.-prøve og jeg tror egentlig jeg klarer meg, men det skader ikke å lese en gang til.

5. Jeg sitter ved en vegg i sola og drikker kaffe fra termos og leser Simone de Beauvoir og Peter Singer mens jeg hører vinden på alle kanter, men det går greit, for jeg har en god anorakk.

3 kommentarer:

Johanne sa...

Det må eg seie var fem meget gode grunnar! Likar spesielt godt nummer tre og nummer fem.

Kristin sa...

Ikke dårlig! Gode gode grunner :D

Nøve sa...

Så spennende! Lykke til med søknaden. Husker jeg hadde så lyst å gå der før men så vet jeg ikke helt hva som skjedde.