mandag 12. januar 2009

En tull

Jeg synes ikke noe særlig om "godt norsk kosthold", men fy faen som jeg har lyst på lapskaus nå. Jeg har tenkt på det lenge (i uker faktisk!). Lapskaus, lapskaus, lapskaus. Jeg vet at det ligger en pose frossen lapskausblanding i fryseren, nei, hele tre poser faktisk. Men jeg aner ikke hvordan man lager lapskaus. Jeg vet jeg kan søke opp på Internettet, men siden jeg er en døgenikt* så gidder jeg ikke akkurat nå. Da måtte jeg ha (siden jeg ikke vet hvordan printeren funker i dette huset) skrevet ned oppskriften og kanskje funnet frem ingredienser jeg ellers aldri bruker (jeg lager svært sjeldent matretter fra denne verdensdelen). Stress.

Det var en tull, forresten, jeg føler meg ikke akkurat som en døgenikt nå. Jeg har fikset masse og kan le av denne. Og i morgen skal jeg forresten på jobbintervju igjen. Jeg begynner faktisk å få skikkelig orden på livet.

Haha, jeg ler av at dette innlegget er helt fullstendig meningsløst (det jeg egentlig gjør nå, er å høre på musikk, nærmere bestemt Mylo).


*Mens vi er inne på det, visste du at ordet 'døgenikt' kommer fra de tyske ordene 'dögen' som betyr 'duge' og 'nicht(s)' som betyr 'ingenting'?

Ingen kommentarer: