onsdag 1. oktober 2008

Overvurdert og undervurdert

Jeg er syk. Igjen. Jeg er faen meg oftere syk enn jeg... ja, har mensen. Jeg som hadde planlagt å begynne å trene denne uka. Ikke si "as if", jeg gjør faktisk svært mye av det jeg sier jeg skal gjøre. Ihvertfall så begynte jeg faktisk å trene sist gang jeg bestemte meg for det - i ganske mange uker før det ble sommer, øl og lange netter...

Trening er noe jeg har undervurdert i ganske mange år. Jeg har tenkt at folk bare gjør det for å holde seg slanke (eller bli tynnere) eller for å få definerte muskler. Men etter i våres har jeg skjønt at man faktisk får ganske mye energi sånn ellers av å trene, at jeg faktisk orket mere og ikke følte meg så "tung" og slapp lengre. Ikke at jeg er den slappeste jeg kjenner, jeg går og sykler ganske mye, men det holder ikke i forhold til all ølla jeg har drukket (, drikker og kommer til å drikke).

Fra undervurderte ting til overvurderte. Jeg tenkte jeg skulle lage en liste over det jeg synes er overvurdert:
-Ost. Greit, jeg er veganer så jeg har på en måte tvunget meg selv vekk fra det, men nå savner jeg det ikke lenger i det hele tatt. Jeg får aldri cravings etter det.
-Sienna Miller. "Hei, jeg vil være Kate Moss!". Og er hun ikke bare kjent for å ha vært dama til Jude Law?
-Shakespeare.
-Agyness Deyn. Hun er slettes ikke pen, og ja, jeg vet at modeller ikke skal være klassisk pene, men æææsj, hun her er jo bare irriterende. Stygt smil, stygt hår. Stygg stil har hun og.
-Kings Of Leon. Makan til møkkaband, det har de alltid vært. For ikke å snakke om vokalist Caleb Followill som IKKE er så hot som så mange jenter skal ha det til. Han har dessuten en stemme like irriterende som Agyness er stchøgg.
-The Strokes. Speaking about overvurderte band og Agyness (som jo er sammen med en fyr i bandet).


Agyness og han ene fra The Strokes.
-Starbucks. C'mon, det er en kjede. Når begynte kjeder å lage de beste varene? Hvorfor ikke bare gå i en personlig kaffeshop i stede? Du vil ikke angre! Likevel, Starbucks er greit å ha på flyplasser.
-London. Selvfølgelig er London er koselig by med sin sjarm, men så utrolig mange andre byer som er enda finere og mer sjarmerende!
-Taco og pizza. Ja, det er godt, men slettes ikke det beste i verden.
-Johnny Depp. Det vet jo alle at jeg synes.
-Shopping. Fy. Faen. Det. Verste. Jeg. Vet.
-The Teenagers. Enda et overhypa møkkaband.
-Tokyo Police Club. Mens jeg er inne på overhypa møkkaband. Det verste er at jeg har sett dem to ganger (Hove '07: jeg hadde ikke noe bedre å gjøre, dessuten var det deilig å sitte i sola bare. Roskilde '08: plutselig begynte det å pøsregne, Helene og jeg måtte bare løpe inn i et konserttelt).
-Polaroidkamera. Fine bilder, men så upraktisk!

En ting som ihvertfall ikke er overvurdert er gulrotsuppe! Det er tvertimot undervurdert. Jeg tror jeg må ha laget alle mulige varianter av denne suppen. Nå skal jeg gå og lage meg den kremete gulrotsuppen fra Vegan with a Vengeance, det er den beste gulrotsuppeoppskriften hittil!

9 kommentarer:

Mira sa...

Jeg er enig med hun Deyndama. Jeg er så lei av å se henne overalt.

Julie sa...

Hm. Kanskje jeg burde prøve meg på den gulrotsuppa gitt! Er enig i det meste av den overvurderings-lista di. Ikke alle bandene da. Og polaroidkamera er jo så old school som det går an da! Syns det er digg jeg(ikke at jeg har det - for det ER upraktisk ja.)

Kathleen sa...

Polaroidkamera er fed, men så upraktisk at de tilogmed har slutta å selge film til det. Og hvem andre enn hipstere gidder å gå rundt på fest med det? Å, sorry, de har jo faktisk begynt med analoge kameraer + scanner nå. :P

Kathleen sa...

Glemte å si at: JA, prøv denne gulrotsuppa! Hvis du hadde bodd hjemme, hadde du antagelig hatt alle ingrediensene ett eller annet sted på kjøkkenet fra før av, for du kan bytte ut lønnesirup med vanlig sirup (men lønnesirup er jo det beste i verden!). Denne gulrotsuppa er langt fra å ha lavkalori-jeg-vil-bli-tynn-attituden som de fleste andre gulrotsupper er, denne her er driiiiitgod!!!

Anonym sa...

Well put, selv om jeg er uenig med deg på endel punkter!

Vera sa...

hun agyness deyn eller hva faen, kunne ikke blitt mer enig. hva er så kult med henne? at hun har satt en bolle på hodet og klipt rundt? skal hun være så 'egen stil' av den grunn? jeg greier det jeg og. men vil bare ikke. fordi det er stygt. men ost er dritgodt. sorreey

Kathleen sa...

Godt at flere er enige om Agyness, hun er over the top overrated. Jeg fatter det ikke.

Unknown sa...

Ost er kilden til alt liv, Kathleen...:)

Bergen Street Fashion sa...

Haha enig, Agyness Deyn er oppskrytt. Har egentlig ikke mye imot henne, men skjønner ikke at annenhver moteblogger elsker henne. Vedder på at de fleste bare skryter det på seg :p