lørdag 4. oktober 2008

Lunger kaput!


Det ble ikke som jeg ville, i går gikk jeg ikke en gang ut for å hente avisen. Jeg tilbragte dagen med å se på masse Skins-episoder og gullrekka på NRK1. Ja, tro det eller ei, men Kathleen Rani Hagen så faktisk på TV!!! Noe som skjer ca. to-tre ganger i året. (Riktignok var Skins lasta ned fra nettet).

Men I DAG har jeg vært ute av døren. Etter en sykkeltur ned til sentrum på drøye 5 minutter (rett strekning og nedoverbakker only) føltes det ut som om lungene skulle kollapse. Det gjorde rett og slett vondt. Jaja, jeg fikk i hvertfall gjort det jeg skulle, og jeg klarte å komme meg tilbake igjen ved å trille sykkelen. Jeg skal ut igjen senere også, men jeg tror jeg satser på bussen denne gangen.

PS: Visste du at det finnes egne butikker for Crocs?

4 kommentarer:

Julie sa...

Aner ikke hva Skins handler om jeg. Men House er gøy-gøy!

Kathleen sa...

Skins handler om noen kidz i England. Det er morro! Jeg har aldri sett en eneste episode av House, men jeg har fått med meg at Dr.House er en kjekk, gammel mann.

sve sa...

Egne butikker fra Crocs? HJELP! Der har ikke jeg tenkt å gå inn hvertfall.

Julie sa...

Dr House er suuuuuper-kul!! Og det er ikke ofte jeg synes det. Han er arrogant og ironisk hele tida. I love it! Tviler på at han hadde vært en så fin venn og ha, men men - han er kul.