lørdag 25. oktober 2008

"Hvor gammel er du egentlig?"

I går innså jeg at jeg -i en alder av 19 år- har blitt så gammel at det ikke er noe kult å se eldre ut lenger. Jeg skulle inn på et utested-hvis-navn-jeg-ikke-vil-nevne-fordi-det-er-så-flaut og treffe Vilde. Til tross for min veldig voksne ankledning (helt svart, ikke gother) ble jeg spurt om legg. Jeg tror det kan ha noe med at jeg stod utenfor en stund med mobilen og så fryktelig ukomfortabel ut, noe som er naturlig når man er på et sted man ikke hører hjemme (ja, Harveys Sportsbar for faen, I said it).

Uansett, jeg viste vakten legget mitt, og han sa jeg ikke var gammel nok, for det var 20-årsgrense. Greit nok, ikke noe big loss. Så var det en fyr ved siden av som sa: "HÆ? Er ikke DU gammel nok??? Hvor gammel er du egentlig?". Jeg svarte: "Nitten", og da sa han: "Nitten??? Seriøst? Du ser jo ut som du er GODT over tjue!".

Uæææææh, det hadde vært fett å høre da jeg var seksten, men jeg vil ikke se ut som jeg er "GODT over tjue" (som jeg selvfølgelig tolket som Hva? Ser jeg ut som jeg er tretti? Neineineineineinei.) nå som jeg er nitten-snart-tjue.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Hehe, du er jo litt vel ung til å begynne å få aldersnoia. Når det gjelder dette med å bli tatt for å være yngre/eldre enn man er så har jeg følelsen av at mange blir fornærma uansett. De som blir tatt for å være yngre blir snurte fordi de tolker det som at de virker umodne. hvis man blir tatt for å være eldre så tolker man det til at man se gammel og sliten ut. Tror man bare må prøve å se postivt på det.
Jeg blir i en alder av 27 år fortsatt spurt om leg hver eneste gang jeg er på polet (og kjøper vin, altså 18 årsgrense). Jeg velger å ikke tolke det som at jeg ser ut som en barnerumpe, men at jeg bare holder meg veldig godt og ser lekkert ungdommelig ut. ;)

Anonym sa...

hahaha. en fyr sa til meg en gang at han trodde jeg var rundt tjuesju. og da var jeg sytten. jeg ville gråte.


men, om du synes filmatiseringen av prozac nation er dårlig må jo boka være veldig bra :D jeg har ikke lest den nemlig. så er vel kanskje derfor jeg synes filmen er så bra. og kanskje litt på grunn av soundtracket :p

Karoline sa...

haha.. når man er ung vil man se eldre ut, når man blir eldre vil man se yngre ut<3

CHRISTINAFRAAS sa...

hahaha, søtt :P men, ikke frykt,det er ikke tiden for å bekrymre seg om alder ennå!

Heidi sa...

Jeg er 23, og blir ofte tatt for å være eldre. Jeg tror det for det meste er fordi jeg ikke ser så veldig, vel, moderne ut :)

Anonym sa...

Herregud, hva?

Anonym sa...

Huff, jeg er seksten og jeg synes jeg begynner å bli gammel. Vil ikke bli eldre jeg.

Det var forresten ikke noe pent sagt av han fyre.

Anonym sa...

hehe, jeg må vise leg hele tiden når jeg skal på butikken og kjøpe øl. og jeg er 25 om 6 mnd:D heheliker at jeg ser ung ut .før ville jeg å se eldre ut.

Kathleen sa...

Hehe, vel, selvfølgelig glemmer jeg når jeg hører sånt at jeg fortsatt må vise legg hver gang jeg er på polet og veldig ofte når jeg skal kjøpe røyk og øl. Og hei, jeg MÅTTE jo faktisk vise legget mitt til fyren i døra, tross alt!