tirsdag 23. september 2008

Oslo

Nå har jeg lagd matpakke: sandwicher med hjemmelagd hummus og tomat. Jeg elsker matpakke! Jeg har tilogmed ofte med meg matpakke i fylla, så slipper jeg å kjøpe ræva nattmat på 7-Eleven. Å, nei, vent, de har jo ikke noe mat for sånne som meg uansett. Og pommes fries blir man lei av.

Øh, nei, jeg er rett og slett gjerrig. Eller jodda, hummusen er god den.

Nei, jeg liker matpakke veldig godt, jeg hadde lagd det hadde jeg vært millionær også. Trikset er å skjære de doble brødskivene diagonalt, for da blir de seende ut som sandwichene man kjøper i butikkene, som f.eks. de på Pret A Manger (har de det andre steder enn i London/England?), hvor de hadde noen driiiitgode veganske sandwicher sist jeg var i London (som de ikke selger lenger, sa Sofia).

Uansett, grunnen til matpakken er ikke at jeg skal ta meg en nistepause utenfor biblioteket mellom to harde økter med gymteori og sosialkunnskap. Jeg skal heller ikke på fylla. Jeg og Sofia drar nemlig med bussen til Oslo i dag fordi vi skal se Immortal Technique (takk, EA!) på John Dee i morgen, og tenkte at siden vi uansett er i Oslo kunne vi likegodt hooke opp med østlandske venner, så i dag skal jeg treffe noen venner fra folkehøyskolen. Det gleder jeg meg også til!

9 kommentarer:

metallicatrollet sa...

Så koselig. :) Nå er ikke det å være i Oslo spesielt for meg, jeg bor jo her, men jeg liker å dra til andre byer, og treffe gamle venner etc. :)

Kathleen sa...

Nå, Oslo er ikke så spesielt for meg heller egentlig. Er der en del ganger i løpet av et år, og da jeg var liten bodde jeg der annenhver helg og i feriene. Greit at det er masse konserter der og at det ikke er langt vekk, og ja, hyggelig å treffe "gamle" venner! :)

dj_friksol sa...

jeg skal så sykt kjøpe crappy nattmat på deli de luca! æsj! og kaffe, det er jo så hiiiiipt. en i hver hånd. en kald og en varm.

Kristine Damli sa...

Immortal her óg. Kul blogg. Likte spesielt det forrige innlegget, beskrivelsen i starten der er definitivt noe å kjenne seg igjen i :P

Kathleen sa...

Lydmasse: takk, takk for kompliment! Ååå, det var en bra konsert! :D

Nøve sa...

Takk! :)
Nei, vi har ikkje snø enno, biletet er frå Januar. Men eg gler meg, sjølv om det er fint med haust òg. Ferie! :D

Eg har dårleg erfaring med matpakke. Alt blir så ekkelt etter eit par timar i veska. Derfor har eg kutta det ut, sidan eg berre kjøper mat uansett.

Eg liker Voltairesitatet ditt forresten. Og eg òg har sosialkunnskap, det er litt gøy.

Kathleen sa...

Pippi Langstrømpe ville jo begynne på skolen fordi hun ville ha ferie. Jeg skulle og ønske jeg hadde ferie. Men det har jeg jo ikke, for jeg har ingen jobb ennå og jeg går ikke på skole. :-/

Sosialkunnskapen må jeg innrømme at jeg bruker unnskyldningen at jeg studerer meg selv og folk rundt meg istedet for å faktisk lese i boka... uhu.

Anette sa...

Matpakke er en fin ting :-) Men jeg er ikke så flink til å lage meg det. Blir ofte at jeg kjøper mat i kantinen :-b

Anonym sa...

Takk for kommentar i bloggen min!:)
Helt enig i at bokkilden er fantastisk:)