onsdag 11. januar 2012

Put Me in a Movie

h 

Mulig jeg er treig som ikke visste hvem Lana Del Rey var før nå. Anyways, jeg har fått en ny crush. Klarer ikke skru av musikken selv om jeg har arbeide å gjøre. Elsker videoene, spesielt videoen til 'Born to Die' (som jeg har linket til her), men også videoene hvor Lana Del Rey liksom har filmet seg selv med et webkamera og klippet det sammen med en masse random filmklipp av Los Angeles og Hollywood (som i 'Video Games'). Trashestetikk! Pluss kvinnen er sykt hot (det gjør ikke noe at hun bare ser sur ut og pouter med leppene hele tiden) og sangene heter ting som 'Driving in Cars with Boys', 'Trash', 'Axl Rose Husband', 'Queen of the Gas Station', 'Blue Jeans', 'Put Me in a Movie', 'Mermaid Motel', 'Elvis', 'Kill Kill' og 'Miss America'. Elsker det!


8 kommentarer:

motionocean sa...

Jeg har aldri hørt om henne, jeg!!

Anonym sa...

rart at jeg visste hvilken kathleen det var når det stod "kathleen" i kommentarfeltet mitt! jeg har møtt deg i krs før, for leenge siden. når jeg kom inn på bloggen tenkte jeg: "åja, hun ja!" hoho.

tyskland tillater meg ikke å se lana del rey-videoen, men akkurat nå er jeg mest misunnelig på kindlen din! åh. er den fin? har du lest mye på den?

Kathleen sa...

Å, har du? Jeg visste ikke det da jeg ramlet inn på bloggen din. Etter en litt nærmere kikk tror jeg ikke at jeg kjenner deg igjen?

Kindlen er fin! Jeg har ikke lest så mye i den ennå, for jeg befinner meg liksom i en overgangsfase. Den kom i posten midt i tre andre bøker jeg holdt på med.

Synne sa...

Jeg blir alltid glad når jeg ser at folk liker Lana del Rey, for vi på Radio Nova var tidligst i landet med å liste Video Games med en gang den kom, og har i stor grad introdusert henne til det norske publikummet. Det er fint å se at hun sprer seg som et festlig virus og gir folk glede!

Åshild sa...

Lana Del Rey er så himla bra! Gleder meg stort til å se hva hun gjør i 2012, tror virkelig dette blir hennes år!

Sofia sa...

Åh, sykt fint!
Som en blanding av Fiona, Cat og Tori... Nå lastet jeg ned alt av henne.

Kathleen sa...

Jaaaaa! Jeg holder på å laste ned ALT av henne nå. Jeg er skikkelig forelska og tenkte også litt på Fiona Apple. Også tenkte jeg seff på at hun kunne vært i en FLB-bok.

Kathleen sa...

Jeg skal sykt på konsert med henne hvis hun kommer på en norsk festival i sommer!