mandag 9. januar 2012

Wee, jeg har endelig fått meg et lesebrett!


...og kjøpt min første e-bok!

16 kommentarer:

Haruhi sa...

Gratulerer! Det er så godt å endelig få seg et lesebrett.

Kristine Kleppo sa...

Gratulere og bra bok!

Solveig sa...

Gratulerer! Jeg har hatt veldig glede av mitt - så enkel og god tilgang på bøker!

Michaela sa...

Peeeeent! Har du touch eller? Skriv en anmeldelse av den når du har brukt den litt da, for jeg står mellom touch og tastatur. OG så klarer jeg ikke bestemme meg for om jeg skal ha med 3G eller om det er unødvendig..

Anonym sa...

Åh, gratulerer!

labben sa...

Gratulerer! Kos deg med din nyeste kjærlighet. Kindle er genial! Håper boken er god også. Jeg har snust på den noen ganger, men den har så langt ikke fått bli med meg hjem.

Kathleen sa...

Weee! Tenk, nå skal jeg aldri mer vente på at en PAPIRbok skal komme i posten!

Michaela, jeg har tastatur. Tenkte ikke på det da jeg kjøpte den...haha. Er ikke det litt det samme, jeg mener, man skal jo ikke skrive så mye på den?

Marianne sa...

Grattis! Du er ikke alene :-)
Nå kan du ta med deg mange ti-talls bøker på tur!!!

Kasiopeiia sa...

Åh, litt sjalu! Hadde vi kunne få alle papirer og kompendium digitalt, hadde jeg ikke nølt et eneste sekund.

Elisabeth sa...

Gratulerer, jeg er blitt veldig glad i min, sikker på at du blir det samme. Og Jennifer Egan skal jeg lese også. Jeg har trodd det fra før, men ble helt sikker av å lese om henne i siste Vinduet.

Kathleen sa...

Jeg hadde ikke hørt om Jennifer Egan før jeg leste portrettintervjuet i Vinduet forleden. Men det var et ytterst interessant portrett. Dessuten fant jeg jo Lorrie Moore gjennom portrettintervjuet i nummeret før det igjen, og hun kom jeg jo til å digge!

Clementine sa...

Gratulerer! Enjoy! Har alltid min Kindle liggende i vesken min.-)
Pussig nok har akkurat den første boken du kjøpte, A Visit From the Goon Squad, et kapittel som ble veldig dårlig gjengitt på Kindle når jeg leste den ifjor, det er en Power-point presentasjon. Forøvrig spennende bok, jeg la ut en anmeldelse på bloggen min:-)))

Unknown sa...

Gratulerer! Spennende! Regner med at det er noe du anbefaler, og som jeg kanskje bør skaffe meg??? Nyt brett og lesing og skriving! ;-)

Synne sa...

Ooooh! Kos deg med å bli kjent med og glad i den nye følgesvennen din!

Anonym sa...

ay, nå er jeg gaaammall og grå og alt for glad i biblioteket mitt og lukten av støvete papirbøker til at jeg kan få noen glede av digitale bøker, men ... siden du smiler sånn så okei dåh: grattiss :D

Hepp!

Anonym sa...

åh, jeg vil også ha lesebrett!