fredag 3. desember 2021

Litteratur i oktober og november

Fint utdrag fra Sara Sølbergs "Sarabande". 


Enda en gang er jeg supertreig med månedslistene. Er dette et tegn på bloggens død? Er det snart over og ut for denne over tiårige lange sysselen? Hvem vet, jeg vet ikke, bortsett fra at jeg altså klarte det denne gangen også.

Det går fortsatt labert med lesinga for tiden, av samme grunn som sist: jeg er så mye syk. Toåringen drar med seg alskens fra barnehagen. Men noe fikk jeg lest. Den andre kvinnan var en gjenlesning, og romanen var like god som jeg kunne huske den, kanskje enda bedre? Det var i hvert fall det beste jeg leste på disse to månedene. Ikke en gang Sigrid Undset nådde høyere denne gangen, men så var heller drama hennes greie, selv om I grålysningen var umiskjennelig typisk Undsetsk samlivsdrama. Interessant å lese den, i hvert fall. 

Nå har jeg nettopp bestilt Vold og makt av Hannah Arendt, håper den komme i postkassa på mandag. Enn så lenge: God helg! God førjulstid!PROSA
1. DEN ANDRA KVINNAN av Therese Bohman
2. HVA ER DET MED MOR av Vigdis Hjorth

TEGNSERIE
3. ZELDA: UTEN RETNING OG UTEN DEKNING av Lina Neidestam

POESI
4. 25. SEPTEMBER-DIKTENE av Joakim Kjørsvik

SKUESPILL
5. I GRÅLYSNINGEN av Sigrid Undset

2 kommentarer:

Anonym sa...

Please ikke legg ned bloggen.! Er det andre steder man kan følge deg? Tilbake på twitter?

Kathleen sa...

Jeg legger ikke ned bloggen, men har ikke så veldig stor tro på at jeg kommer til å skrive så mye her med det første. Jeg er tilbake på Twitter da :)