onsdag 23. mai 2012

Syden


Bergen er Syden. Sola skinner. Tilogmed brisen er brennheit. Jeg angrer på at jeg skrev alle forelesningsnotatene mine på dataen, for det er umulig å lese på skjermen ute (nei, jeg angrer egentlig ikke det, det er mye bedre å skrive på data enn for hånd). Jeg kunne kanskje printet dem ut, men da må jeg gå på biblioteket, skaffe meg mynter osv osv osv. I stedet har jeg lest dem inne og tatt hyppige kaffe-/hylleblomstsaftpauser og lest i Sara Stridsbergs Darling River ute på altanen.

5 kommentarer:

Haruhi sa...

I framtiden vil det finnes datamaskiner som har evig batteri, og skjermer som er lett å lese på i sola (kanskje finnes de allerede også, hva vet vel jeg). Jeg skulle ønske jeg var student i framtiden, så kunne jeg ha skrevet bacheloren min på plena.

Gleder meg forresten til å høre hva du synes om Darling River.

Christine Tallulah sa...

du er flink, og jeg heier på deg! tenk når du er ferdig, så kan du nyte sommeren med god samvittighet <3

Kathleen sa...

Jeg vurderte om jeg skulle skaffe meg iPad eller lesebrett, og det var det med lesbar skjerm som gjorde at det tippet over til lesebrett.

Trille sa...

Hihi, det er syden her også! :) Fantastisk. :) Er kjipt å ikke kunne ta med dataen ut og lese, men sånn er det i denne tidsalderen.
Godt du tar deg fine pauser. :)

motionocean sa...

Litt annerledes enn det er her...