mandag 19. september 2011

Skjeletter

Skjeletter er noe av det fineste jeg vet. Jada, vet det er skikkelig gother, eventuelt makabert, men jeg synes det. Det var sikkert halve grunnen til at jeg tok biologi på videregående, sånn at jeg kunne kikke på skjeletter. Dét og gener (og dyr og en klar bevissthet om å være ateist*). Jeg sveipet tilogmed innom å vurdere å bli radiograf, men slo det fra meg fordi a) alle sa jeg kom til å få kreft, b) yrkeutdanninger er ikke noe for meg, istedenfor vil jeg bare drive rundt på universiteter og lære meg unyttige ting til evig tid. Neida. (Joda.)Kilde: weheartit


*Jeg vet at ikke alle ateister nødvendigvis bryr seg om dyr og planter og evolusjonen og artene og Darwin og hvordan plantene puster, men jeg, jeg er en sånn ateist.

8 kommentarer:

E.L.R.I sa...

Oh, kul den siste skjorta der! :) Skjelletter er skikkelig facinerende greier.

Kathleen sa...

Ja, den er kjempefin! Jeg ønsker meg den!!!

Haruhi sa...

Ja, herregud; jeg vil også ha den siste t-skjorta!! Jeg liker skjelletter, men jeg liker innvoller bedre.

Kathleen sa...

Jeg har ikke tenkt så mye på innvoller, annet enn at jeg liker sånne figurer vi hadde i natur&miljø-rommene på skolen, hvor man kunne plukke fra hverandre plastmodeller av menneskets indre organer. Også liker jeg hjertet, det synes jeg er veldig estetisk. Og hjernen. Den er egentlig ganske ekkel da, men jeg liker den likevel. Kanskje fordi selve hjernens funksjoner fascinerer meg sånn.

Kathleen sa...

(Også er det hjertet som alltid får meg til å huske hva som er venstre og høyre (jeg har skikkelig problemer med det). Hvis jeg skal komme på hva som er venstre, så tenker jeg bare det er på den siden hjertet er, og jeg vet alltid hvilken side hjertet er.)

Haruhi sa...

Hjerte er det peneste organet, samme hvor klisjefylt jeg føler meg når jeg sier det. Også kommer nyrene på andre plass, de er skikkelig fine. Og, omg!! Trodde ikke det var så mange andre mennesker som brukte hjertets plassering til å skille mellom høyre og venstre. Det gjør nemlig jeg også. Eller jeg prøver, men ofte glemmer jeg det og finner ikke ut hva som er høyre og hva som er venstre.

Johanne sa...

(eg og er ein sånn ein som skal lære meg unyttige ting til evig tid. Eg gler meg)

T sa...

Jeg er veldig enig med deg: Skjeletter er vakre, ganske enkelt. Og egentlig er det kanskje ikke så rart, når en tenker over det -