torsdag 16. april 2009

I <3 frokost


Se! Jeg fant, jeg fant! (Eller, jeg fant den vel strengt tatt ikke selv, men som en anbefalelse på en blogg jeg pleier å lese.) Jeg fant en gruppeblogg hvor de poster frokostene sine. Jeg liker det når folk legger omtanke i måltidene sine, og da spesielt frokost. Jeg elsker frokost! Av og til når jeg legger meg gleder jeg meg til å spise frokost dagen etter. Og for ikke å snakke om frokostene man spiser før man legger seg, etter at man har vært på nachspiel. Mm, frokostbuffét på hotell! Frokoster ute i solen med påfølgende røyk og en kopp kaffe! Croissanter! Ristet brød - eller toast! Frokostblanding med mandler, honning, banan, kiwi, solsikkekjerner og sesamfrø! Smoothies! Knekkebrød og grovbrød med hummus, smøreost, stekt løk, avocado, agurk, tomat, cashewnøttsmør, peanøttsmør og banan, alt hva det måtte være! Frukt! Pizzarester fra gårsdagen! Festivalfrokoster med øl! Dagen derpå-frokoster med cola! Juice! Pannekaker! Rundstykker! Bruschetta! Frokostmuffins (også kalt skinny muffins, jeg synes det er et moro navn) med bær oppi! Middag til frokost fordi man noen ganger står opp så sent - eller rett og slett fordi man vil, i dag stekte jeg brokkoli og marinerte kikerter til frokost.

Jeg klarer meg ikke uten frokost, jeg får meg liksom ikke i gang uten, jeg må ha frokost. Dessuten er det hyggelig og starte dagen med en rolig frokost og ikke bare løpe rett ut av døren. Kanskje lese avisen (selv om jeg alltid må lese avisen på nytt igjen senere på dagen, for jeg får ikke med meg noen ting om morgenen), og apropos lese, her har jeg skrevet om frokost før:

Steder i Kristiansand #3: Mega-butikken i Kvadraturen

"Når vi likevel må spise og drikke for å leve, hvorfor da ikke gjøre det hele til en hobby?"

I LOVE brød

En av mine onsdager

Vannvogna

Bak lås og slå...

Matprat alá Kathleen

Å, og linken til denne frokostbloggen er: Cinnamon Mornings.

:)

4 kommentarer:

syktsur sa...

omg, deiligste bloggen ever, den der da. før hatet jeg frokost, men det var da pappa tvang meg til å spise en blanding av avocado, ris (jada, høres greit nok ut til nå) og UDO-olje (if u havent already, don't try it), noe som førte til at jeg virkelig IKKE så fram til morgenmaden at all. men nå derimot, kan jeg like det. eller, det kommer an på. frokost under stress dropper jeg like gjerne, da er det ingen vits. det beste er å, dagen derpå, sove til langt på dag, gå i butikken og handle brød og bagels, pesto, tropicana-juice, egg, cola light og philadelfia-ost og lage "posh beans on toast", dvs. kikerter med hakkede tomater, hvitløk og koriander, og deretter slenge seg foran tven/pcen og catche up på alle tv-seriene en har gått glipp av i løpet av uken. eller, nå som sommeren kommer, bare sette seg ut i sola med en bok. eller ikke spise før man har kommet seg til en eller annen park, lastet med baguetter, brie og druer, og ligge der hele dagen og spise.
herregud, nå ble jeg nesten litt oppgitt over at jeg allerede har spist frokost (den var heller kjedelig, forresten. speilegg (m. hinne, æsj) og brød med norvegia og paprika + juice).
føler jeg tok litt av. begynner vel å bli sulten.

Kathleen sa...

Hva er UDO-olje? Tror du har snakket om det før. Å, jaaa, park-frokost er fantastisk!!! Nå begynner det jo å bli så varmt at man kan gjøre det igjen. Tropicanajuice er også fantastisk, og nypresset appelsinjuice. Å, jeg glemte å nevne pesto. Og alfa-alfa-spirer, majones, stekte poteter ,"scrambled tofu", sjokolademelk, makrell i tomat, røkt makrell, bønnepaté, cherrytomater, guacamole. Her en dag i påska lagde vi sushi til frokost. Og en annen gang vegansk potetsalat og spinatburgere. Dagen derpå-frokoster er fantastiske! <3 <3 <3

Michaela sa...

nå har du skrivi og sletta veldig mange innlegg! jeg vil lese!

Kathleen sa...

Nå har jeg posta det, jeg måtte bare endre bittelitt på den først og hadde ikke tid tidligere.