tirsdag 1. oktober 2013

Bøkene jeg leste i september

Dette begynner å bli flaut. Hvor få bøker kan jeg lese før jeg ikke lenger kan kalle bloggen min for en litteraturblogg?

PROSA

1. HISTORIER FRA ET LANDSBYLIV av Amos Oz
2. DE USYNLIGE av Roy Jacobsen

SAKPROSA

3. ARTIKLER 1889 - 1928 av Knut Hamsun

DEN BESTE BOKA
Hamsuns artikler. 

DEN KJIPESTE BOKA

Synes De usynlige har fått ufortjent mye oppmerksomhet. Ikke en direkte dårlig bok, men overvurdert. 

3 kommentarer:

Tine sa...

Det som er bra med å ikke ha lest så mye er at du sikkert gjør masse annet gøy :) Ble litt glad når jeg leste kommentaren din til Roy Jacobsen sin bok, for jeg har tenkt mange ganger at jeg "må" lese den. Nå tenkte jeg "kanskje ikke..." Har du meldt deg inn i fb gruppen til bokbloggere på vestlandet?

Kathleen sa...

Hehe, ja, jeg gjør kanskje det! Jeg tenker man kan heller lese 'Markens grøde' enn De usynlige. Eller Tove Janssons øy-bøker. Eller Olav Duuns 'Mennesket og maktene'.

Har ikke meldt meg inn i gruppa, men det er kanskje uaktuelt for meg nå, jeg har flytta vekk fra Vestlandet, har bare ikke bytta sted på prfilen.

Bondestudenten sa...

Nå har jeg også skaffet meg artikkelsamlingen! Jeg har stort sett lest den på bussen, og jeg må si meg enig med det du har skrevet om den tidligere! Jeg liker særlig artikkelen om Strindberg: "et overlegent Talent, en Hjærne tilhest, ridende sine egne Veje og efterladende de fleste andre langt bag sig". Takk for tipset!