fredag 22. januar 2010

Like sooo twothousandtandfive

Du har tidligere fått historien. Her kommer beviset!

Liveopptak (filmet av Crap TV) av A Tea Party under Kjellerrock høsten 2005, med andre ord: vi var seksten år (muligens Sofia var sytten). Jeg spiller el-gitar som likegodt kunne vært en akustisk. Og keyboard, med én finger (tro det eller ei, men piano var hovedinstrumentet mitt på videregående og jeg hadde allerede spilt det i sånn ca. 10 år. Kanhende det var fordi overgangen fra Mozart og Chopin til jazz/hip-hop/tull-ball ble for stor til at jeg klarte noe annet). Sofia spiller trommer. Uten visp. Den ene forsvant nemlig før jeg noensinne fikk sett den. Vi kunne ha brukt kakevisp, men gjorde det ikke. Den første sangen er en cover av en cover (Fiona Apples verson av Bill Withers Use Me), ja, dere kan jo bare høre hva Sofia sier om den. Den sangen Sofia ymter på at vi skal spille som next var ikke noe annet enn en heavy verson av Lisa gikk til skolen, som jeg midt på scenen akkurat der og da hvisket nei til å spille, for jeg var sykt nervøs og shaky (jeg frøs veldig mye på den tiden), så vi gikk rett over på vår egenkomponerte låt Fragile (Song for Mary-Kate) (Olsen, ja). Det dere går glipp av, dere som bare ser videoen er at en eller annen i publikum (ja, oppmøte for å se oss var forresten langt fra verst, men vi hadde sykt bra spilletid, kunne ikke ønsket oss bedre) roper "What about Ashley?!" i det vi presenterer sangen, og det er sykt gøy, hahaha, de sa ganske mye mer også, men jeg husker ikke alt, det er lenge siden. Husker derimot at det var fet med backstagepass (som var bånd fra tidligere Quart-festivaler).

Nå er dette fem år siden, jeg spiller ikke noe instrument lenger, jeg håper veldig jeg er litt mer rett i ryggen nå enn da, og jeg har mista den t-skjorten (vi lagde de gule Kill Your Idols- t-skjortene for anledninga fordi noen hadde skrevet Kill Tea Party på tavla i et av øvingsrommene på skolen), men det er fortsatt litt flaut, men litt gøy også, litt, ikke sant, Sofia?

Men ps, jeg digger fortsatt Mary-Kate. Dette er MK i 2005. Yeah!


Ps2: Sykt useriøs. Og jeg venter i disse dager forresten på min nye arbeidsmakker, en laptop altså, min egen, jeg har ikke hatt det siden godt før twothousandandfive. Forhåpentligvis blir bloggen litt mer livligere igjen da.

6 kommentarer:

syktsur sa...

MARY-KATE!!!!! <3 <3 <3 4-ever. Elsker disse bildene. NOSTALGIA!

Men satan, Kathleen, smør dette litt mer utover hele internettet a. Hahahaha. Håper en viss en stalker bloggen din, for å si det sånn. Tørr ikke trykke play. Enda. Eller ennå? Fuck gramatikk.

Uansett, har du fått MK-bootsa??? Gleder meg s**t til å se de!!! Drittmisunnelig. Jeg kjøpte faktisk Sam Edelman-sko i dag, men ikke så fete som dine da, bare noen mørkeblå høye med snøring (og sånn ekkelstygg beige gummisåle som plutselig så dritfet ut). Fordi jeg er dritfrustrert og da er det eneste som hjelper å drikke eller shoppe. Ettersom jeg er på (vellykket for once) detox ble det det siste.

Jeg har gule merker over hele armen (still) etter klypinga btw.

Kathleen sa...

Hva slags klyping? Kløp jeg? På lørdag. Dessverre var ikke alt svart for meg dagen etter. Oppførte meg sykt teit da Larsen stengte. Så at du såvidt kom deg til London? Hallo, kjellerrock er bare gøy, jeg trodde først det var 2006, men nei, det er 2005 og dødslenge siden. Det var på midten av forrige tiår liksom! Jeg fikk MK-bootsa i dag, de er litt for trange, men tror ikke 8.5 fantes uansett, men de er dritfine og blir sikkert strre og overraskende lette og apropos, i løpet av de 7 siste dager har jeg kjøpt 11 - ELLEVE - plagg! Hva skjer?!?

I dag besvimte jeg forresten over burgerne på jobb. (Ok, nesten bare, måtte sette meg ned på en krakk).

syktsur sa...

Hallo, husker du ikke at du skulle klype meg hver gang jeg sa s**t og L*L fordi det forpester vokabularet mitt??? Har vært ganske flink siden det, men merker at jeg har begynt å bytte ut det første med 'drit(t)'. Ikke mye bedre, spør du meg.

Du var kanakas! Tine hadde møtt deg utenfor Leppa (!) og du hadde bare stått og skreket mens du snakket i telefonen samtidig. Classic!

Du kan jo gå til skomaker med bootsa og få de utvidet, det funker som bare det. Gleder meg til å se de irl ass! Jeg har og shoppa dritmye de siste... fem dagene. Har plutselig helt hekta på pastellfarger og lysegrått for våren. Og kjøpte en neonfarget Christopher Kane kjole, hahaha, trash. Veldig interessant for leserne dine, dette.

Perni flytter hjem om to uker, i morgen skal vi ha visning for ei random (men vi tror det er bestevenninna til Hannah). Tror jeg dør.

Kathleen sa...

Åjaaa, husker detnå, klypinga!

Hallo, bestevenninna til Hanna eller "bestevnninna til Hannah"? :P Sykt trash i hvertfall.

Jeg har sikkert ingen lesere igjen snart, så det gjør ikke noe at kommentaerene er som de er. Jeg kan sikkert poste enda flere MK-poster uten at det gjør noe heller.

Kathleen sa...

Hallo, jeg måtte legge de ut på salg på fuckings mote.no. De er altfor små. Fuck. (Men jeg har bydd på en annen str. på ebay for 100 dollar).

syktsur sa...

Men hallo, jeg kjøper dem!!! Plis!? Hvis de passer meg da. Føttene mine endrer str annenhver dag.

Vi trodde det var bestevenninna til Hannah (som i Hannah-Hannah), men det var det ikke. Vet ikke om jeg skal le eller gråte. Neida. Men hun jenta, Jess som hun heter, sa ja til leiligheten og hun er 26 år og liker vin. Og jobber som barnepike. Virket helt grei.

LIVET MITT ER OVER!!!

I dag kjøpte jeg en hvit skinnjakke med nagler. Trengte den ikke i det hele tatt. Skulle egentlig bare ha strømpebukser.

Kanskje vi skal starte moteblogg, Kathleen??? (Eller ikke) Nye innkjøp HVER dag! Helsikken. Så blir vi rike og får gratis festivalbilletter og kanskje til og med invitasjon til UNDERSKOG!!! Uæææææææ, hiiiipt!