onsdag 5. november 2008

En av mine onsdager

Jeg har nettopp brukt en og en halv time på å se på nyheter. Jeg tenkte nemlig "Jeg letter på rævva når nyhetene er ferdig", men det jeg ikke skjønte før en og en halv time var at det var nyhetskanalen jeg så på. Det forklarte jo hvorfor jeg syntes jeg hadde sett det meste fra før av (og kanskje litt fordi ca. 90% av alle nyheter handler om Barack Obama).

Faen i helvete, jeg hadde rett! Jeg er syk igjen. Og nå kan folk drite i å si at det er fordi jeg er så mye ute, for jeg har vært skikkelig måteholden med alkoholen de siste ukene. Konsumet er nærmest halvert (eller, det vet jeg jo egentlig ikke, for jeg holder ikke regnskap).

Nå, det må høres ut som jeg klager masse, men det er ikke meningen. Jeg er faktisk glad og fornøyd og har det kjempefint! Bl.a. fordi det er så fint å spise laaang frokost sammen med EA, fordi jeg har hyggelige og gøye planer going on og fordi Sofia kommer hjem i morgen!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Godt poeng :)
For har man lyst, og det ikke er til skade, så burde man jo få lov :)

Anonym sa...

Det er sant. Akkurat som mørbanka mennesker. Det er noe av det mest styggfine jeg veit.

Anonym sa...

Njæ. Det er det samme hvordan de ser ut, eller hva de gjør. Bare de er forslått. Nå høres jeg helt grotesk ut, men det er faktisk kult. I visse sammenhenger. For eksempel på film.