torsdag 29. mai 2008

Lediggang er roten til alt ondt

Ja, for her våkner jeg midt på dagen og det har blitt så sent at jeg ikke får riktig gjort noe nyttig. Jeg har høytrykksspylt gjerder, vegger, garasjer og malt, malt, malt hver dag i 10 dager nå, og det ser man, og jeg var jo ute i går og kom ikke hjem før klokken 8 i dag morges, så hvorfor har jeg så dårlig samvittighet? Hvorfor føler jeg meg så jævla lat og nyttesløs? Jeg burde "få lov" av meg selv til å ta fri én eneste dag.

Blæh.

Jeg som har sommerferie! Og på fredag drar jeg på hytta for å begynne på en veldig annerledes jobb. Jeg begynner å grue meg litt. Helt alene i ingenmannsland i indre Østfold. 7 km til nærmeste butikk som jeg ikke vet veien til. Ingen busser, ingen bil, ikke en gang den bittelille båten, for den ligger på land og det er ingen sjanse for at jeg kommer til å klare å få den ut på vann alene. Laptop og skrivebøker og plenty av penner. Få bøker, og lite musikk. Men joggeskoene tar jeg med! Proviant -bestående av knekkebrød, rismelk og hermetikk med tomatbønner og mais, som jeg må passe sirlig på ikke blir tomt før jeg drar tilbake til Kristiansand med tog etter 3 uker. Om jeg må sørge for en proviant av sigaretter også har jeg ikke bestemt meg for ennå. Etter å ha kuttet ut alle animalske produkter uten vanskeligheter, har jeg nemlig fått det for meg at jeg kanskje kan klare å kutte ut annet óg:

RØYK
SUKKER
KOFFEIN

Vel, vi får nå se. Sukker er vanskelig når selv tomatbønner og mais på boks inneholder det. Men her er det ikke snakk om å erstatte sukker med tulle-sukker som Splenda og Sukrin eller hva faen det jævelskapet heter. Jævelskapet som ikke bare ødelegger for deg, men også for miljøet.

Haha, der klarte jeg IGJEN å dreie emnet over på mat. Hvilket fører meg til at jeg burde spise lunsj nå. Og kanskje få malt en gjerdeplanke eller to.

Ingen kommentarer: