søndag 14. august 2011

mjau

(denne har jeg funnet hos myldretid.)


stjernetegn: skytten.
øyne: brune.
høyde: 180 cm.

når og hvorfor ble du sint sist? jeg har nylig funnet ut at min grunnstemning er sinne og irritasjon.

hva fikk deg til å gråte sist? jøss, det kan jeg faktisk ikke huske, men det var sikkert ved kjøkkenbordet som vanlig.
hvilken film eller cd betyr mest for deg? britney spears' 'hit me baby one more time', haha, det var min første cd (nei, det var det faktisk ikke, det var faktisk emilia med den der 'i'm a big big girl in a big big world'-sangen.).


hva er du god på? jeg er god til å skrive.
hva skulle du ønske du var god på? jeg skulle ønske jeg var enda bedre til å skrive! og at jeg kunne fransk. og tysk. og at jeg kunne danse klassisk ballett.
nevn tre bøker du vil beskrive som vakre:
  • echo av francesca lia block
  • a concise chinese-english dictionary for lovers av xialou guo
  • adressebøkene av nils-øivind haagensen
hvilke blogginnlegg er du mest fornøyd med å ha skrevet? de jeg ennå ikke har skrevet.

hva irriterer deg mest akkurat nå? tanken på at fadderuka begynner i morgen og at alle er på fylla hele uka, sånn skal det være liksom, og jeg, gamla, nekter å være med på det, jeg skal anskaffe meg venner uten å drikke meg drita.

hvordan var du på ungdomskolen? jeg sa en setning kanskje en gang annen hver uke (ellers holdt jeg kjeft), hadde ingen venner, hørte på nirvana og the pixies, leste fantasy og knut hamsun, skulka heimkunnskap fordi matlaging og husarbeid var det verste jeg visste (jeg skjønner nå at det var dumt av meg, jeg vet jo ingenting om å bo i et hjem, det har samboeren min fått erfare). mine tre verste år innenfor skolen.
nevn tre ting du vil gjøre før du dør:
  • reise fra paris til istanbul med tog
  • eie en coco chanel-kjole
  • kjøre california rundt i cadillac

5 kommentarer:

Valerie sa...

Jeg tror fadderuka går fint altså, det er ikke så veldig mange unge folk. Eller, det var ikke bare drittunger rett fra videregående når jeg begynte på UiB. Og det ER lov å ikke drikke, selv om det er fadderuke.

Kathleen sa...

Ja, vet, det er jo jeg selv som bestemmer det, drikking altså. Men det blir liksom til det, gah. Jeg trodde det var mest unge folk, jeg. Men jeg skal gå da, sikkert greit å bli vist rundt og sånt.

Valerie sa...

Mja, ja, det kommer nok litt an på studiet hvor mange unge folk det er. Føler det du skal gå på kanskje er for litt eldre folk, men det varierer nok litt år etter år. Uansett, bra av deg å bli med på fadderuka, jeg feiga ut og endte med å droppe hele universitetet etter ett år. Hadde nok lønnet seg å bli kjent med folk. (Og etter det du nettopp skrev på twitter, ja, jeg er stalker og følger deg der, så virker det som du har det fint!)

Kathleen sa...

Hihi, ja, elsker dette studiet, sykt digg å BARE snakke om bøker på vorspiel. Dette er sykt MITT studie. Elsker det! <3

Karoline sa...

Jeg er veldig glad i alt jeg har lest av Nils-Øivind Haagensen selv. Og fint innlegg, interessant, kan hende jeg låner dette memet til et eller annet eget innlegg etter hvert, regner med at det går fint. Og jeg har nettopp flytta for meg selv og merker at jeg er helt håpløs på oppvask og matlaging og slikt, men det bedrer seg vel etter hvert :)