lørdag 6. oktober 2012

Bokfrokost liii


               

 

müsli, yoghurt naturell og banan. 
urte-te. 
grapefrukt. 
the Paris Review, hvor jeg bl.a. har lest novella Man-Boob Summer av David Gordon, som jeg likte veldig godt og som gjorde meg glad fordi jeg har lest så mye middelmådig og uinteressant i det siste at litteraturen fortonte seg som noe trist og meningsløst, men altså ikke nå lenger, hvilket var svært oppfriskende!
Add a comment

6 kommentarer:

Gråbekka`s Blogger sa...

Så herlig ut!
God helg!

Synne sa...

Ser ut som en god start på dagen! Jeg er skikkelig på yoghurt-og-banan-kjøret selv, for det er så digg, særlig med rar fransk frokostblanding og kanel på. Fint å få tilbake troen på litteraturen, da! Fortsatt god helg!

Anonym sa...

Sykt fin skål og kopp! <3

motionocean sa...

Fiiiiiint!

Marie sa...

Jeg bare lurer.. hvorfor gikk du fra å være vegetarianer til å ikke være det? Fikk du plutselig et annet syn på å spise kjøtt?

Kathleen sa...

Jeg har den samme meningen om det å spise kjøtt nå som før (da jeg var vegatarianer), som dreier seg om hva som er bra for miljøet eller ikke. Det lar seg forene med å spise lite kjøtt. Og det gjør jeg. Jeg spiser kjøtt kanskje fire ganger i måneden, og det er miljøvennlig nok for meg. Å kutte det helt ut var noe jeg gjorde da jeg var yngre og alltid gjorde alt "ekstremt".