fredag 18. februar 2011

Det eneste som alltid hjelper er å lage noe. Jeg er aldri mer deprimert enn hvis det er lenge siden jeg har laget noe. Det er akkurat som om jeg ikke kan forklare min egen eksistens hvis jeg ikke produserer. En låt, noen tekstlinjer, et radioprogram, hva som helst. Folk trenger ikke se det heller, bare jeg får dokumentert det selv. Leiligheten min er proppfull av små notisblokker med halvskrevet rabbel og små diktafonkassetter med uferdige låter. Bare jeg klarer å få laget noe, så pleier ting stort sett å løse seg.
-Kristopher Schau

4 kommentarer:

Isabel sa...

Det er det same med meg. ^^

Kathleen sa...

Ditto! Den verste følelsen i verden er når jeg ikke har skrevet noe på en stund. Jeg blir på en måte urolig av det. Og den beste følelsen i verden er når jeg har skrevet noe bra noe. Det finns ikke noe mer tilfredsstillene enn det.

eekageek sa...

Enig av hele mitt hjerte!

Silje sa...

Sukk, Schau! Jeg har alltid likt han som artist, men i begynnelsen var jeg litt skeptisk til han som person (sikkert på grunn av hvordan han var som tv-tryne). Etter å ha lest "På vegne av venner" ser jeg nesten på han som en helt, hvis du forstår? Jeg elsker hvordan mennesker kan overraske og det faktum at ALLE har flere sider.