søndag 7. desember 2008

Bare en liten notis om bloggverdenen

Jeg har lagt merke til at den store delen av "synsebloggere" (som jeg kaller dem) klager over at motebloggerne er uoriginale og at alle er prikk like hverandre. Jaha? Så det er uoriginalt at "alle" bloggene i den kategorien poster bilder av seg selv med den samme fuskepelsjakka kjøpt på H&M alle sammen, mens det er schjeeeempeoriginalt når "alle" synsebloggerne skriver lange innlegg om Mads Larsens uttalelser om forbud mot sexkjøp (hvor de alle som én er enige i at vedkommende er en dust) - på likt?

Jeg får lyst til å si "skjerp dere."

8 kommentarer:

Anonym sa...

Enig. Synseblogger kan være minst like irriterende som moteblogger, og det er opp til folk hva de vil blogge om, og hva de vil lese om.

syktsur sa...

Veldig enig. Og det finnes faktisk en god del flotte moteblogger der ute også. Saann btw lzm.

syktsur sa...

Ps: når jeg tenker over det så kan jeg ikke nevne i fleng.

Anonym sa...

Jeg tror greia med at alle blir så synkronisert, er jo at alle leser samme kronikken, setter seg ned og skriver noe og trykker publish. Massemedia dikterer synsebloggene like mye som motebloggene ^_^

Hilsen synseblogger osv.

Kathleen sa...

Virrvarr: Det er jeg helt klar over, det er jo helt logisk at man følger med i debattene i media, men poenget mitt var bare at det ikke er annerledes ann motebloggerne som ja, nettopp følger med på moten. Synes bare det blir litt for mye dobbelmoralsk syting blant noen synsebloggere. Jeg tenker ikke på noen spesifikke akkurat. Men ta f.eks. Tordenbloggen-konkurransen, der var det jo full ståhei over at Ida Wulff kom så langt i konkurransen.

Anonym sa...

Skal vel også nevnes at den ståheien i stor grad var usakling sutring fra enkeltpersoner. Det sier da seg selv at en som har hauger av lesere bør være blant toppen i Tordenbloggen.

Camilla sa...

Godt sagt! Rimelig uorginalt det også.

Maren sa...

Hm. Jeg tror nok langt flere motebloggere ville ha klaget sånn som deg. Dersom de faktisk skrev noe, ikke bare postet bilder - selv om bilder kan være vel så fint som tekst noen ganger - men det gjør de ikke. Kanskje gjør det dem mer modne, det at de holder seg til sitt og ikke ser på eller kommenterer det som kjeder dem, eller kanskje de bare ikke får det med seg.
Og jeg tror det er nettopp dèt "synesbloggene" som du kaller dem, kommenterer på; det at de ikke skriver noe, altså, bare legger ut bilder av seg selv i fine klær.