lørdag 22. januar 2011

Hallo,

visste dere at Haruki Murakamis Norwegian Wood kommer på film senere i år?!?! Regissert av Tran Anh Hung, som også har regissert den superfine Duften av grønn papaya om morgenen. Jeg visste det ikke før i dag og nå kan jeg knapt sitte stille. Norwegian Wood er definitivt på min liste over de fem beste bøkene jeg noensinne har lest - og samme plass inntar den vel på et tusentalls av andre bokleseres tilsvarende lister verden over. Elsker denne boka. Hvordan jeg kan ha unngått å få med meg dette forstår jeg ikke. Hvorfor har ingen fortalt meg dette før?! Jeg er sykt excited nå og grugleder meg!

12 kommentarer:

Rose-Marie sa...

Så spennende! Takk for at du gjorde meg oppmerksom på dette!

Jeg kjøpte "Duften av grønn papaya om morgenen" i går. Har sett den før, men synes filmen er så nydelig at den må jeg ha! ;-)

Nøve sa...

Jaa jeg veeet! Den kommer på kino her etter at jeg har reist da, så jeg får vel kjøpe DVD'en i Japan.

lovisa/polichinelle sa...

åh! jag måste se den när den filmatiseras!

Anonym sa...

Dette er gode nyheter.
Kan ikke forstå at jeg også har gått glipp av dette. Har du forresten sett noen av de andre filmene til Tran Anh Hung? Når Solen Står Som Høyest eller Cyclo? (finnes det fler?) Jeg liker Når solen står som høyest best.
Takk for tips!

sina sa...

jaa! det er så spennende!

Kathleen sa...

Anonym, kikka på filmlista hans tidligere i dag og tror ikke jeg har sett så mye av ham, bortsett fra 'Duften av grønn papaya om morgenen'. Men bare akkurat det er jo ikke så verst, for den filmen er nydelig. Burde se de du nevner også, har hørt at 'Når solen står som høyest' også er veldig fin!
:)

Anonym sa...

Hurra! Visste ikke. Ihihihi :D Ei av mine yndlingsbøker også :)

Karoline sa...

Jeg oppdaget personlig at det skulle bli "Norwegian Wood"-film helt i slutten av desember og den har jeg tenkt å få sett selv. Jeg har ikke sett noe særlig med japanske filmer og ikke lest så mye av Murakami, men "Norwegian Wood" leste jeg i fjor vår og syntes var veldig fin så jeg har så absolutt tenkt å få sett filmen tenker jeg ;)

Og traileren er veldig vakker <3

karin sa...

Visste du at Noreg reklamerer noko heilt sjuk for Noreg som turistland i Japan i samband med sleppet av denne filmen? Sjølv om Norwegian Wood ikkje har særskild mykje å gjere med fjordar og fjell og hurtigruta. Men, du veit, PR-folk.

mikaoJ sa...

http://i56.tinypic.com/xc5a2p.png

weeee :3

Kathleen sa...

Weeee! :-D

Hanne sa...

Jeg vet, det er den kuleste boksen på jord. Tror jeg. Vel, ting med Star Wars er generelt kult. Uansett, jeg kjøpte faktisk Norwegian Wood for flere år siden, men har enda ikke fått lest den, så nå har jeg hvertfall en fryktelig god unnskyldning til å legge fra meg andre bøker og starte på den. Må bli ferdig før filmen begynner!