tirsdag 21. oktober 2008

Glimt fra barndommen

Jeg tenkte jeg skulle gjøre sånt som "alle" gjør på Facebook: vise bilder av da jeg var liten. For jeg synes faktisk det er ganske morsomt å se bilder av vennene mine da de var små. Jeg tenker litt sånn "Oi, de har også vært barn!" (bortsett fra de vennene jeg har kjent siden jeg var liten da, men dem er det få av). Det er litt rart å tenke på, for det har jo skjedd så mye mellom da og nå.

Akebakken på Lund. Meg til venstre, min søster Kamilla til høyre. Jeg kan huske den taggen bak der. Jeg husker jeg tenkte at jeg ikke visste hvem Karl Marx var, men jeg visste at Carl Barks var den beste Donald-tegneren noensinne (jeg kunne ikke fordra Don Rosa da jeg var liten).


Min ene bror, Adrian, og jeg. Jeg tror vi spiller dataspill, for jeg kan ikke huske at internett var noe særlig på den tiden (det var bare for å finne informasjon, gørrkjedelig).
På hytta.


Jeg tror dette er i Sverige, men jeg er ikke sikker.


Kameraet funka ikke, jeg bare lekte med det.

Ca. nyfødte Kamilla og jeg på sykehuset. Rart å tenke på at jeg var enebarn i et par år før det.


Da vi fortsatt hadde vegg-til-vegg-teppe i stua. Ugh!

Her er jeg mye eldre. 11-12 år? I sovekupéen på toget.


Hva jeg har på hodet? Jeg aner ikke.

Mamma (med Kamilla i magen) og jeg.
Jeg var visst like glad i vatere da som nå.
På sykehuset.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Ååååååååååh ^^ man ser skikkelig godt at det er deg, selv når du var liten. Og når du var sånn 12år, du ser jo helt lik ut som nå ca. Ikke negativt meint, selv om det kan tolkes sånn. Fra den gang du var søt og uskyldig og ikke visste om alkohol og dens fantastiske innvirkning :P

Michaela

Kathleen sa...

Hehehe, ja, sånt er litt rart å tenke på. Men mamma sa "Du var det vanskeligste barnet, du gjorde så mye tull, og du gjorde jo bare det DU syntes passet seg best!". Så jeg var altså en egoistisk jævel allerede da :P

Panda sa...

Ååå så sjønn du var :D
Herregud ^^

kari sa...

Du var skikkelig søt som lita! Ligner veeeldig på ei venninne av meg, så trodde med en gang det var henne :P Hvor har du din etnisitet fra?

Svar: Japp, det er det! Hihi :)
(om mandariner)

Kathleen sa...

Kari: Jeg er halvt indonesisk og halvt norsk. Og: det finnes da ikke mandariner i Norge, det heter klementiner ;P

Julie sa...

Nawww. Så nusselig du var. ^^

Stine sa...

Aaaw, disse bildene er 'adorable'! Er så herlig å kunne mimre tilbake til barndommen da livet var en lek og bekymringene små inni mellom:)

Maren sa...

Du hadde sånn kul jordbærlue! :oD