tirsdag 28. august 2012

Instagram

Jeg har endelig fått meg en smarttelefon. Har gått rundt med en Nokia som man kjøper for 299 på Clas Ohlson i flere år. Litt fordi jeg alltid enten mister telefonene mine, de blir ødelagte eller jeg blir frastjålet dem. Den jeg hadde nå hadde jeg ødelagt dekselet på ved å kaste den i bakken fordi jeg var så sint på kjæresten min. Dessuten valgte den selv hvilke anrop den ville motta og hvilke meldinger den ville sende. Nå har jeg imidlertid fått meg en iPhone, og med det også Instagram. Der heter jeg romvesen, akkurat som på Twitter. Følg meg gjerne! (Men jeg bare advarer dere, altså, jeg er veldig opptatt av mat. F.eks. bildet over er tatt av min nye presskanne.)

2 kommentarer:

Haruhi sa...

Alle på instagram er interessert i mat. Derfor jeg har holdt meg unna enn så lenge - jeg blir bare så sulten av å se alle matbildene.

sandra sa...

Ja, huff, jeg og elsker bilder av mat. Jeg følger deg, du finner meg på lista di. Grattis med smarttelefon, da! Jeg var sjøl seint ute med å skaffe meg en sånn sak, man trengte jo ikke noe annet enn å ringe og sende sms, jo! Nå er jeg dessverre hekta.