søndag 11. april 2010

Aprilspørreskjema nr.2

Ukas Mary-Kate:


Ukas blogg: Art by Caitlin Shearer. Fordi tegningene hennes er sykt fine. (Jeg har fortalt det til dere før, men sier det altså igjen.)

Ukas bok: Extremely Loud and Incredibly Close av Jonathan Safran Foer. Jeg har nesten ikke klart å få øynene vekk fra denne, det står så mye gøy i den! Jeg er snart ferdig med den nå og det er kjipt! Jaja, da får jeg begynne på Foers mye omtalte Eating Animals.

Ukas guilty pleasure: Utepils på formiddagen som aldri slutter. (Ihvertfall ikke før 5 om morgenen.)

Ukas undervurderte: Rødvin. Det er faktisk veldig godt så lenge man holder seg til et par glass og ikke et par bokser.

Ukas overvurderte: Paradise Hotell. Jeg så min første (og siste) episode ever, og jeg fatter det ikke. Jeg er veldig glad for at jeg lever uten tv.

Ukas godis: Valnøttkake.

Ukas grønnsak: Brønnkarse. Vi dyrket det alltid i barnehagen/småskolen, men jeg spiste det jo aldri. Jeg har ikke smakt det før nå nylig og jeg syntes det smakte plastikk. Lukter plastikk gjør det også. Men nå har jeg vendt meg mer til det og på grädosten er den ikke så verst.

Ukas repriseinnlegg fra min egen blogg: Denne gangen er det et nesten rent bildeinnlegg, så du trenger ikke anstrenge deg så veldig. Innlegget heter Pandaer er emo, men denne er mest.

Ukas hval: Delfin. Fordi de er fine og er yndlingsdyret mitt. De er tilogmed mere yndlingsdyret mitt enn hester. Men jeg må innrømme at jeg tenkte spesielt på dem denne uken forde det ikke var før denne uken at jeg hørte "nyheten" om delfinen som drepte treneren sin i lek.

Ukas ord: Yolk. Det er eggeplomme på engelsk. Sykt rart ord.

Ingen kommentarer: