mandag 1. juni 2009

Første dagen i den første sommermåneden

Jeg elsker at det har vært så varmt i dag at jeg bare har gått rundt i en liten åkerblå sommerkjole, eller gått og gått, jeg har vel for det meste sittet på gresset ved en strand med gode folk, hørt på gangsterrap (vi fant ut at folk bare gikk når vi skrudde over til radio eller spilte noe annet) og spist tonns med ostescones Sofia hadde bakt. Bortsett fra tidlig på morgenen, for da malte jeg garasjen (og andre utendørs overflater i det Hagenske hjem) i en svart t-skjorte og holdt på å bli stekt (unnskyld, det er ikke meningen å drive med moteblogging). Syklet har jeg også, og jeg skal sykle mer, for dagen er ikke over ennå, klokken er bare snart elleve, det er lyst og fint ute, jeg skal treffe EA, og vi skal sanke hylleblomster sånn at vi kan lage hylleblomstsaft (det er jo noe av det beste jeg vet!).

13 kommentarer:

hjartesmil sa...

okei, den hylleblomstsaftoppskrifta må eg berre få! plis?

Kathleen sa...

Selvfølgelig, men jeg har den ikke her nå, vi har heller ikke prøvd den ut ennå, men snart! Og da kan du få den (for dan kan jeg sikkert oppskriften i hodet) :)

Anonym sa...

Mums, jeg elsker også hylleblomstsaft! Synd det skal være så sabladyrt! Jeg henger meg på hjartesmil, og sier også jatakk til oppskrift!

Sofia sa...

Gangesterrap og niggaz forevvah. Merker nå at det var heftig hull i ozonlaget i dag, ja. Ergo hummer.
Jeg fant forresten en oppskrift på rabarbrasaft (det er nesten like godt som hylleblomstsaft), men så har mamma kastet den :(

Julie sa...

Vi har fire hylleblomst-yoghurter i kjøleskapet. De kommer nok til å blir hevet.

Kathleen sa...

Gangsterrap 4evvah, jeg gleder meg så sykt til slappe/heftige festivaldager nå.

Rabarbra er så suuurt da, mamma lagde pai sist uke. Men det var godt også da.

Vi fikk forresten ikke lagd noe hylleblomstsaft, for vi tok feil av trærne, tror ikke det var hylleblomst, dessuten var de ferdige med å blomstre.

Hanne sa...

Ææ, det skulle du gjort! Hadde blitt et skikkelig kult bilde, men også som du sa, kanskje litt vel sadistisk:P

Jeg likte forresten ubåten din skikkelig godt. Hvis du noen gang får en sånn, så vil jeg gjerne bytte en tur mot litt hylleblomstsaft. Selv om jeg ikke aner hvordan jeg skal få tak i det. Du kan få hylleblomstyoghurt da. For det spiste jeg i stad:)

Kathleen sa...

Hanne: takk :)

Jeg synes ikke hylleblomstyoghurt er så godt da, det smaker liksom mer vanilje enn hylleblomst.

Hanne sa...

Enig, hylleblomstyoghurten var ikke såå god. Men jeg drakk iste med hylleblomstsmak i Danmark, den var ikke så verst. Selv om ferskensmak er mye bedre;)

Julie sa...

Haha. Jeg synes det smaker altfor mye hylleblomst jeg. .P Men kans nok være der er en vaniljesmak der inni som ødelegger også ja...

Kathleen sa...

Hylleblomstiste! Det har jeg ikke smakt. Har ikke smakt hylleblomstte i det hele tatt, men varm hylleblomstssaft er kjempegodt! :-D

Anonym sa...

Jeg drakk Søbogaards hylleblomstsaft på frk Larsen for noen dager siden. Det var søtt og godt! Vet du forresten hvor i Kristiansand man kan finne hylleblomst?

Kathleen sa...

Søbogaard-saft er fantastisk! Ikke bare hylleblomsten, men kirsebær også, mmmm!

Jeg trodde kanskje jeg visste hvor i Kristiansand det vokser hylleblomst, men er veldig usikker (en gang lagde jeg opium-suppe i den tro at jeg lagde neslesuppe, så jeg tar ikke sjansen på å kanskje lage gullregn-saft, det er visst supergiftig!). Dessuten er den ferdig med å blomstre nå :-(