fredag 12. september 2008

Dagen derpå - typ jeg-skal-aldri-drikke-mer-i-hele-mitt-liv

Jeg våknet i dag og okket meg, så ille var det. Men jeg klarte å stavre meg på badet og ta en dusj og freshe meg opp før jeg dro på to jobbintervjuer - som begge gikk veldig greit. Ja, i dag er jeg så fyllesyk at Ibux er useless. Nei, jeg skal aldri drikke mer, ihvertfall ikke i dag (jeg har jo en liter gin fra Danskebåten under senga). I dag skal jeg bare drikke kald cola, cola, cola. Men jeg skal si deg det, det var verdt det!

Klokken 16.30 i går tok Sofia og jeg fergen til Danmark igjen. Vi er glad i Danmark! Og i den superstille "byen" Hirtshals drakk vi en Irish Coffee (én med krem og én uten, takk!) for 20kr før vi dro på båten igjen og satte oss i buffee-restauranten, hvor jeg for en gangs skyld ikke overlessa tallerkenen med mat og bare forsynte meg twice. Vi elsker jo buffeer, så hva skjer med det? Jo, fri tilgang til tappekraner på øl og vin! Hurra!
Og selv om dette ikke er en typisk blogg (det er jo nesten bare tekst her! Man leser visst ikke blogger, man ser på blogger), må vi jo ha et bilde av oss selv som spiser på restaurant og skal til å stikke gaffelen i munnen. Ingen blogger uten det!


Jo, og så viste det seg at Jens jobbet på kjøkkenet der! Men han fikk ikke lov til å sette seg ned med oss, så vi måtte bare late som om vi roste pommes frien opp i skyene.


Og selvfølgelig måtte vi ut og ta en røyk etter maten sånn at vi kunne gå inn igjen etterpå og være klare for enda mere øl, øl, øl (og litt hvitvin).


Mmmmmm, øl, øl, øl!Sofia var i hundre!

...og tok med seg to hele brød fra buffeen, for man blir jo alltid sulten på nachspiel, ikke sant, og det er aldri noen som har spiselig mat på kjøkkenet. Som regel.Rundt midnatt var vi i Kristiansand igjen - gode i formen stikker vi til Challa og jaaa, det var gøy gøy gøy!
3 kommentarer:

dj_friksol sa...

tror bare jeg går og legger meg i den dammen der borte jeg

Kathleen sa...

hehehehehehehehehehehehehehee

Anonym sa...

Haha, sykt trash.