lørdag 20. september 2008

Bloggere


I mine små kjedelige stunder kan det hende jeg forviller meg inn i blogger jeg blir helt fascinert av. På en negativ måte. På hvor... teite de er. Blogger hvor eierne poster bilder av dem selv for å vise hvor hippe antrekk de har på seg den og den dagen. Det er ikke ofte antrekkene faktisk er hippe, eller de kan være hippe, men vi har jo sett dem noen dager før på bloggdronninga Cory Kennedy. Som jeg trodde tok av med bildene av seg selv, men ikke i forhold til noen visse norske bloggepiker (jeg er litt usikker på om jeg skal nevne navn høyt, det ville jo kanskje gitt meg reklame?). Jeg fatter ikke at de gidder å gå på fest og sørge for at det blir tatt tusenvis av bilder av seg. Liker de ikke å feste? For særlig fyllesyke dagen etter kan de jo ikke være når det første de gjør om morgenen er å sprette opp og laste opp bilder og poste på bloggen

De skriver ikke så mye da, de der. Men så finnes det en annen type blogg igjen - hvor chicksa forteller om at de akkurat har spist brødskiver med leverpostei, lufter hunden sin eller tar bilder av seg med webcam og skriver "sånn ser jeg ut nå". Javel. Jeg mener, de kan vel være hotte de, men webcambilder er dårlig kvalitet, hvorfor ikke bare lete opp porno i stedet?

Uæh, jeg rabler bare. Også skulle jeg til å linke til bloggen til frk Kennedy, men bloggen hennes er sperret - eller noe. Å, ja, jeg finner noe annet å linke til (for, hallo, det er ikke sikkert så mange bortsett fra hipster-bloggere vet hvem hun er - gjør de?), og jeg må uansett gå nå, for jeg har rundstykker i ovnen som jeg må ta ut.

PS:
Jeg liker jo Cory da. Men ikke tro at det er noe som ikke er litt pinlig å si.

4 kommentarer:

dj_friksol sa...

ps: i love u (hvis du har sett den filmen) etter denne posten!
leste topp i dag og det var hele tre intervjuer med visse bloggpiker som alle har lest om og vet alt om fra før. dette inspirerte meg til et innlegg også. håper ikke powerbloggirls dreper oss i oslo!

Kathleen sa...

Nei, vi finner en hip-hoper som kan forsvare oss. "Don't fuck with me" vet du. Men det kan jo hende de sykler etter oss på bestemorsyklene sine (eller, det er kanskje ikke så utbredt hos norske hipstere? Yet. )

Kathleen sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Kathleen sa...

Dere skjønner vel alle sammen at jeg prater om Maja Casablancas (eller Polkadots & Vodkashots som bloggen hennes egentlig heter)?